Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Τρεις ειναι αρκετες.

Περα απο τα γνωστα γηπεδικα προβληματα των περασμενων μηνων, που εφεραν πολυ πισω την προετοιμασια της ομαδας των παγκορασιδων, ηρθε και ενα πολυ δυσκολο προγραμμα να συμπληρωσει τις αναγκαιες και ικανες συνθηκες για το ασχημο ξεκινημα της 'νεαροτατης' ομαδας μας. Μετα τις αξιολογες ομαδες της Δεξαμενης Μεταμορφωσης και του Ηρακλη Κηφισιας ειχαμε να αντιμετωπισουμε και το μαχητικο Ζ.Α.Ο.Ν., με αποτελεσμα η τριτη ηττα στο πρωταθλημα να ειναι ενα φυσιολογικο αποτελεσμα.
Προς τιμην των κοριτσιων της Νανσυς Μυλωνοπουλου επαιξαν και τα τρια σετ με την ιδια ενταση και ενθουσιασμο. Δεν πτοηθηκαν ουτε απο την πολυ καλη αμυνα των αντιπαλων, ουτε απο τις εις βαρος τους διαφορες που χτιστηκαν νωρις μεσα σε καθε σετ, ουτε και απο τον τραυματισμο της Αθηνας Λωλη (περαστικα Αθηνα!) στα μεσα του τριτου σετ και ενω για πρωτη φορα στο παιχνιδι ημαστε κοντα στο σκορ. Ο coach των φιλοξενουμενων εκτιμωντας τη μαχητικοτητα της ομαδας μας και τη μεγαλη διαρκεια των φασεων επαιξε ουσιαστικα ολο το παιχνιδι με τη βασικη του ομαδα, τηρωντας ετσι και ενα ιδιοτυπο fair-play.
Σε καθε περιπτωση τα σετ εληξαν με 12-25, 10-25 και 12-25 εις βαρος μας. Το προγραμμα ειναι ευνοϊκοτερο στη συνεχεια, οι προπονησεις μας γινονται πια σε πολυ καλυτερες συνθηκες, δε μενει παρα να περιμενουμε συντομα και καλυτερα αποτελεσματα. 
Η συνθεση μας: (Μυλωνοπουλου), Λωλη(c), Δημητριου(L), Μαστρογιωργη, Ανδρεου, Πουλαδακη, Μητραβελα, Τσεκενη, Μενεγη, Τσελλου, Βασιλακη, Χριστοφιδη, Δεναξα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου