Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Δε μας αξιζε ...

Οταν σε ενα τελεσιδικα αποφασιστικο για την εισοδο σου στα play-off παιχνιδι, εκτος εδρας με τον καθολου αδιαφορο δευτερο της βαθμολογιας, κερδιζεις 99 ποντους, χανεις 103 και φευγεις χωρις ποντο απο το γηπεδο, πραγματικα δυσκολευεσαι να βρεις στοχο να κατευθυνεις τη στενοχωρια σου. Δυο ωρες παρα 14 λεπτα η γυναικεια μας ομαδα περασε απο την κολαση στον παραδεισο ' ων ουκ εστιν αριθμος' φορες. Δυστυχως ομως στα τρια απο τα τεσσερα σετ του αγωνα εναντιον του Χαλανδριου η μπιλια εκατσε στην 'κολαση' με την ελαχιστη επιτρεπτη για ενα παιχνιδι βολλεϋ διαφορα των δυο ποντων.
Ειναι αληθεια οτι στο συγκεκριμενο ματς υστερησαν πολλες απο τις παικτριες που συνεβαλαν στην εξαιρετικη πορεια της ομαδας στο δευτερο γυρο. Ειναι αληθεια οτι το αγχος τους ηταν καποιες στιγμες στην κυριολεξια χειροπιαστο. Που αλλου να αποδωσει κανεις την απωλεια τεσσαρων σερβις στο πρωτο σετ, που χαθηκε τελικα με 27-29 ή την απωλεια του τεταρτου σετ με 24-26, οταν εχουμε προηγηθει με 23-21; Ειναι αληθεια οτι το μπλοκ μας δεν ειχε την εκρηκτικοτητα των τελευταιων αγωνων, η αμυνες μας δεν ειχαν την πρεπουσα κινητικοτητα, οι επιθεσεις μας ειχαν ενα ελλειμμα τολμης και δυναμης, που τοσο μας ενθουσιασε στα δυο νικηφορα ντερμπυ που προηγηθηκαν. Αλλα μη γελιομαστε: πεντε ντερμπυ χασαμε, πεντε κερδισαμε, τα αποτελεσματα μας ηταν αποτελεσματα τετραδας. Που να χωρεσει ομως η ηττα απο τον ουραγο συμπολιτη Οδυσεα σ'αυτο το πλανο; Χωρις αυτην η βαθμολογια θα ηταν τωρα Κορωπι 48, Παλληνη 47, Νικη 46 και η τελευταια αγωνιστικη Νικη-Φοιβος και Παλληνη-Κορωπι. Βρειτε συνδυασμο να μας αφηνει εκτος play-off και κερδιζετε λουκουμι ραχατ μεγαλο!
Αυτη τη φορα δε θα τολμησουμε ιχνος ατομικης κριτικης γιατι η εμφανιση του συνολου σχεδον των κοριτσιων μας ηταν απο ελαφρα εως πολυ κατωτερη της προσφατης συγκλονιστικης προσπαθειας τους. Εξαιρεση θα αποτελεσει η αναφορα στη Λουσιανα Τσελεπη. Η εισοδος της εδωσε αλλη πνοη στην ομαδα, ηταν δυναμικη και αποφασιστικη και κυριως εδωσε λυση στο πασιφανες προβλημα που ειχαμε στην αντιμετωπιση της Μαριαννας Λιαρουτσου.
Για τη ιστορια, το δευτερο σετ το χασαμε με σκορ 23-25 και στο τριτο ανταποδωσαμε με 25-23. Ο κοσμος, που ηταν πολυς και απο τις δυο πλευρες, ηταν ζεστος αλλα κοσμιοτατος. Η διαιτησια του Νικου Μοσχου και του Χρηστου Χρηστιδη δεν ηταν αλανθαστη αλλα σε καθε περιπτωση οι αποφασεις τους ηταν ισομοιρασμενες και οι δυσκολες φασεις πολλες για να απαιτουμε και την 100% ορθοτητα τους. Και για να μη ρωτατε η τελικη μας καταταξη θα ειναι στην 5η θεση ασχετα απο τα αποτελεσματα της 22ης αγωνιστικης. Οι συνθεσεις των ομαδων:
ΧΑΛΑΝΔΡΙ: (Λεβαντης), Παυλιδου(c), Μαυριδη, Σακελλαριδη, Γιαννακου, Καλλιπολιτη, Μπιτσοπουλου, Βαμβακοπουλου, Τρακα-Ζαρκαδη, Χασκου, Φουσιανη(L), Λιαρουτσου, Ραχουτη(L)
ΝΙΚΗ: (Μπαϊμπος), Αναγνωστου(c), Λημναιου, Κουτσογιαννη, Αργυριαδου, Μοκα, Νακου, Βητου(L), Μπιτσικα, Λιουκα, Οικονομοπουλου, Μαρκου, Λιουκα, Τσελεπη.

7 σχόλια:

  1. Τερματικός σταθμός Χαλάνδρι... Ο 'καθόλου αδιάφορος' δεύτερος παίζει πάντα όσο χρειάζεται..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας μάθουμε να διαβάζουμε επιτέλους... Ο "καθόλου αδιάφορος" δεύτερος σημαίνει: Που τον ένοιαζε βαθμολογικά το συγκεκριμένο παιχνίδι. ΗΜΑΡΤΟΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ας μάθουμε να διατυπώνουμε πρώτα για διευκολυνόμαστε κι εμείς που δεν ξέρουμε να διαβάζουμε να καταλαβαίνουμε αυτό που φαντάζεστε οτι θέλετε να πείτε... Για το Χαλάνδρι η νίκη ήταν θέμα κύρους και μόνο από τη στιγμή που ξέρει πως να κερδίσει τη συγκεκριμένη ομάδα και με άκρως εξευτελιστικό τρόπο όπως στον πρώτο γύρο, παρ'ολ'αυτά είναι η μονάδική ομάδα που δεν έκανε διαφημιστική καμπάνια με τις μεταγραφές τις και δεν αποτόλμησε δηλώσεις τύπου 'σε λίγο θα φτάσουμε να λέμε ότι και η δεύτερη θέση είναι επιτυχία'..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Ανωνυμος, 'τερματισμενος' μαλλον παρα τερματικος, καλα θα κανει να βαλει και καμμια υπογραφη γιατι μας εχει πηξει στην ανοησια. Αν τα ελληνικα του δε φτανουν για να καταλαβει οτι η αναφορα στην 'καθολου αδιαφορη' ομαδα του ειναι κολακευτικη και οχι υποτιμητικη, ας επιστρεψει το απολυτηριο του δημοτικου και ας ξανακατσει σε κανενα θρανιο. Ο μονος λογος που δημοσιευονται τα σχολια του ειναι για να γελαει ο κοσμος με την αγραμματοσυνη του.
    Οσο για την ουσια των κακεντρεχων σχολιων του: Αφου η ομαδα παιζει οσο χρειαζεται, μαλλον στις τεσσερεις ηττες απο τον Αστερα, ξανα απο τον Αστερα, απο το Κορωπι και απο την Παλληνη δεν θα ηθελε να κερδισει για να τους ξαφνιασει στα play-off, οποτε περιμενουμε με αγωνια τους περιπατους που θα κανει τον επομενο μηνα! Το κυρος ειναι φετινο σας αποκτημα; Γιατι περσι χασατε μεσα με 1-3 και εξω με 0-3 σε λιγοτερο απο μια ωρα απο τη 'συγκεκριμενη ομαδα'! Παρακαλουμε δε να μας υποδειξετε που ακριβως διαβασατε την περι μεταγραφων καμπανια και περι δευτερης θεσης δηλωσεις γιατι αν δεν εχετε να μας τις υποδειξετε αναδεικνυεστε 'Ψευτης της χρονιας 2012!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ευχαριστω για τα κολακευτικα σας σχολια αγαπητε κ ανταποδιδω τις φιλοφρονησεις σας.... Σιγουρα μετα απο μια εβδομαδα θα εχετε απεριοριστο χρονο να γελατε με τα σχολια μου τωρα που τελειωνουν κ οι αγωνιστικες σας υποχρεωσεις. Οι αναφορες μου βρισκονται σε προηγουμενες αναρτησεις σας αμεσως μετα την πρωτη σας ηττα. Αναφερομαι στη φετινη πορεια της ομαδας, αφηνω σε σας τις ιστορικες αναδρομες κ τις εξιστορισεις περασμενων μεγαλειων, ευχαριστω που δημοσιευσατε τα σχολια μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στα γήπεδα μέσα μαθαίνεις πως δεν υπάρχει "εξευτελιστική ήττα" ή "σαρωτική νίκη". Υπάρχει το δεν παίζω καλά και χάνω και το παίζω καλά και κερδίζω. Όπως ακριβώς έγινε και αυτή τη Δευτέρα. Τουλάχιστον αυτό θα σας πει ο οποιοσδήποτε σώφρων αθλητής αν τον ρωτήσετε. Την ήττα έχει να τη διαχειριστεί ο χαμένος και ο νικητής οφείλει να έχει την ανωτερότητα που του αρμόζει. Αυτό που υπάρχει όμως είναι ξεφτιλισμένοι χαρακτήρες. Και ξέρετε... μια ήττα διαρκεί το πολύ όσο μια σεζόν. Ο χαρακτήρας μένει για πάντα... Και επειδή εγώ δεν κρύβομαι, υπογράφω: Λιούκα Αγγελική υπερήφανη αν και "εξευτελιστικά" ηττημένη παίκτρια της Νίκης Αμαρουσίου. Και επειδή φαντάζομαι ότι πέρα από κακεντρεχή σχόλια θα είστε και από αυτούς που δείχνουν τον υπέροχο χαρακτήρα τους και στα γήπεδα εκτός από τα blogs, φοράω το Νο13 για να ξέρετε την επόμενη φορά που θα συναντηθούμε που να κατευθύνετε τον κομπλεξισμό σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τέτοια υπεροψία και κακεντρέχεια από τον "Ανώνυμο" Χαλανδραίο μόνο από απύθμενο κόμπλεξ μπορούν να δικαιολογηθούν. Όταν όλα τα σετ κρίθηκαν κυριολεκτικά σε μικρές λεπτομέρειες, αυτός θέλει να μας πεί ότι έπαιζαν υπολογισμένα για να κερδίσουν 29-27 ή 26-24!!!!!!!!
    Δεν πειράζει όμως, έχει ο καιρός γυρίσματα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή