Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

Εστω και ετσι!

Φαινοταν απο την περασμενη βδομαδα, οτι ειχε ερθει η ωρα για την πρωτη νικη της ομαδας των παγκορασιδων. Κανεις ομως απο οσους ασχολουνται με τη 'μικρη-μικρη' ομαδα μας δεν περιμενε πως αυτη η νικη θα ερχοταν με αυτο το δραματικο τροπο σε εναν απο τους πιο εντονους αγωνες της Νικης για τη φετινη χρονια.
Αντιπαλος εντος εδρας το Κολλεγιο Αθηνων, εψαχνε κι αυτο την πρωτη του νικη εχοντας ενα μικρο βαθμολογικο προβαδισμα λογω καλυτερης διαφορας σετ. Αρκετοι θεατες δεδομενης της ωρας του αγωνα -Σαββατο πρωϊ 9 και μιση- διαιτητες οι νεοτατοι Κωστας Μυστριωτης και Γαβριηλ Καραγεωργιαδης.
Το που θα πηγαινε το πραγμα φανηκε απο το πρωτο κιολας σετ. Οι δυο ομαδες μπηκαν ορεξατες στο τερεν, οι προπονητες δεν εκατσαν λεπτο στον παγκο και ο εφορος μας Δημητρης Μενεγης κοντεψε τρεις τουλαχιστον φορες να μπει στο παρκε να καρφωσει! Παρ'οτι ομως προηγηθηκαμε με 20-16 τα κοριτσια του Κολλεγιου με εντυπωσιακο ντεμαραζ πηραν το σετ με 25-27.
Με το ιδιο νομισμα πληρωσαμε τον αντιπαλο στο δευτερο σετ. Η πρωτοπορια στο σκορ αλλαξε χερια πολλες φορες τελικα ομως τα χαμογελα εμειναν στη δικη μας μερια αφου το σετ κερδηθηκε με 28-26 Ακολουθησε ενα σετ 'αγραναπαυσης' οπου οι παγκορασιδες μας μαλλον επαιρναν φορα για το φιναλε και το σετ κατεληξε ευκολα στο Κολλεγιο με σκορ 15-25.
Και ξανα προς τη δοξα τραβα! Το τεταρτο σετ ηταν μια απο τα ιδια, οι δυο ομαδες συμβαδισαν στο σκορ και το σετ κατεληξε στις πιο ψυχραιμες, που ηταν οι δικες μας με σκορ 27-25. Μην τα λεμε συνεχεια! Οι ομαδες μας για να χασουν tie-break πρεπει να χιονισει μεσα στο 'Σπυρος Λουης'! 15-13 και 3-2 υπερ μας σε εναν αγωνα που κρατησε 2 ωρες και 24 λεπτα!
Δυσκολο δρομο εχει στο συγκεκριμενο ομιλο η ομαδα της Νανσυς Μυλωνοπουλου. Η αρχη παντως εγινε και οι τρεις νικες ειναι ενας στοχος εφικτος που θα αφησει μια θετικη εικονα για τη συμμετοχη των παγκορασιδων μας στις φετινες διοργανωσεις της Ε.Σ.Π.Α.Α.Α. Οι συνθεσεις των ομαδων:
ΝΙΚΗ: (Μυλωνοπουλου), Βασιλακη(c), Δημητριου(L), Χριστοφιδη, Μαστρογιωργη, Ανδρεου, Τσελλου, Πουλαδακη, Μητραβελα, Μενεγη, Τσεκενη, Δεναξα
ΚΟΛΛΕΓΙΟ: (Τζημας), Αμπαριωτη(c), Μπαγιακου, Σιαμπανη, Βασαλακη, Χριστοδουλου, Αναγνωστοπουλου, Ερωτα, Μπεκιαρη, Γεωργαντη, Μπιτσαξη, Μπομπολα(L)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου