Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Καθε αρχη και δυσκολη

Με ηττα ξεκινησε τις υποχρεωσεις της η ομαδα των παγκορασιδων για τη φετινη διοργανωση του πρωταθληματος της Ε.Σ.Π.Α.Α.Α. Εντος εδρας και με αντιπαλο την Αθηνα Μαγκουφανας η ομαδα μας παλεψε για μια ωρα και 31 λεπτα, γεμισε τα σετ, πηρε το ενα απο αυτα αλλα τελικα υπεκυψε, οχι τοσο λογω της υπεροχης του αξιομαχου αντιπαλου αλλα κυριως λογω της ελλιπους της προετοιμασιας.
Και πως να μην ειναι ελλιπης η προετοιμασια αφου το τελευταιο διμηνο οι ιδιαιτερα κακες φετος καιρικες συνθηκες δεν επετρεψαν παρα πολυ ελαχιστες φορες την προπονηση της ομαδας στο ανοιχτο γηπεδο της οδου Πεντελης. Η παραδοση του νεου κλειστου στο χωρο του 2ου Λυκειου επετρεψε στα κοριτσια να προετοιμαστουν πολυ καλυτερα την τελευταια εβδομαδα αλλα ειναι προφανες οτι μια καλη βδομαδα δε μπορει να αναπληρωσει τις οκτω κακες που προηγηθηκαν.
Τα δυο πρωτα σετ κατεληξαν λοιπον στις Πευκιωτισσες με σκορ 18-25 και 18-25. Πηραμε το τριτο σετ με σκορ 25-21 και χασαμε το τεταρτο και τελευταιο με σκορ 19-25. Επεται συνεχεια, ελπιζουμε και πιστευουμε καλυτερη.
Η συνθεση μας: (Μυλωνοπουλου), Χριστοφιδη(c), Δημητριου(L), Μενεγη, Τσελλου, Τσεκενη, Μητραβελα, Λωλη, Πουλαδακη, Βασιλακη, Ανδρεου, Μαστρογιωργη  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου