Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Και τωρα οι τρεις μας.

Ζηλεψαν τις παγκορασιδες οι μεγαλυτερες συμπαικτριες τους και αποφασισαν στην ενατη συνεχομενη νικη τους να δωσουν ενα δραματικο χαρακτηρα. Εκτος εδρας λοιπον και με αντιπαλο τον Τυφωνα του Νεου Ηρακλειου, η ομαδα των κορασιδων μας χρειαστηκε πεντε σετ και 2 ωρες και 25 λεπτα για να διατηρησει το αηττητο της.
Με ενα μικρο αιφνιδιασμο ξεκινησε το παιχνιδι. Με απροσμενα δυσκολο σερβις και καλη υποδοχη οι Ηρακλειωτισσες κερδισαν σχετικα ευκολα το πρωτο σετ με σκορ 20-25. Το παθημα εγινε μαθημα και ετσι το δευτερο σετ κατεληξε πολυ ευκολα στην πλευρα μας με σκορ 25-13.
Τρομερη μαχη εγινε στο τριτο σετ. Βρεθηκαμε μεχρι και 11 ποντους πισω στο σκορ (4-13), ομως στο 8-17 η μηχανη πηρε ξανα μπρος και με ενα σερι 17-6 κερδισαμε το σετ με 25-23.
Η υπερπροσπαθεια του τριτου σετ ειχε το κοστος της. Κουρασμενη η ομαδα μας εχασε το τεταρτο σετ ευκολα και με σκορ 16-25. Παρουσιαστηκε ομως πιο φρεσκια πια στο tie-break οπου συντηρωντας την παραδοση ολων των ομαδων της Νικης(!) κερδισε το σετ με 15-9.
Οι γνωστες-αγνωστες των τελευταιων αγωνων εδωσαν τον τονο σε ενα μετριο για την ομαδα μας απογευμα. Σοφια Ζιωρη και Λυδια Καλαντζη εβαλαν πλατη οταν χρειαστηκε και μαζι τους μια ακομα απο τις 'μικρες', η Ξενια Τσεκενη, βοηθησε να συντηρησουμε τη διαφορα των δυο βαθμων απο τη δευτερη στη βαθμολογια ομαδα. Τις δυο τελευταιες αγωνιστικες θα αντιμετωπισουμε διαδοχικα Αγια Παρασκευη και Ζ.Α.Ο.Ν. που μας ακολουθουν. Με μια νικη στα δυο παιχνιδια θα ολοκληρωσουμε πρωτοι μια επιτυχημενη παρουσια στο τουρνουα της Ε.Σ.Π.Α.Α.Α.
Η συνθεση μας: (Νικητοπουλου), Ηλιοπουλου Χ.(L), Τσιριγωνη, Ηλιοπουλου Β., Καλαντζη Λ., Ζιωρη, Τσεκενη, Μηνου, Κουσουλη, Ξενακη, Χριστοφιδη, Τσελου, Τσιλη  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου