Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Δημαρχε οταν ΘΕΛΕΙΣ, τοτε σιγουρα ΜΠΟΡΕΙΣ!

Με την αναμενομενη επισημοτητα εγιναν το βραδυ της Δευτερας τα εγκαινια του κλειστου γυμναστηριου στο χωρο του 2ου Λυκειου Αμαρουσιου. Την ιδια ωρα που στο 'Σπυρος Λουης' η γυναικεια μας ομαδα 'εξηγουσε λεπτομερως' σε ενα σπουδαιο αντιπαλο, οπως το δευτερο στη βαθμολογια Κορωπι, γιατι η Νικη Αμαρουσιου ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ να χρησιμοποιει το νεο και ωραιο γηπεδο της πολης μας.
Οι εξεδρες ηταν καταμεστες απο κοσμο που χαρηκε την παραδοση του εργου. Και δε θα ηταν καθολου υπερβολη να πουμε οτι το μισο απο το πληθος ειμαστε εμεις! Τα κοριτσια του βολλεϋ, τα αγορια του μπασκετ, οι γονεις τους, οι ανθρωποι της ομαδας μας. Με τις φορμες μας, με τα πανο μας και κυριως με την καλη μας διαθεση να χειροκροτησουμε το Δημαρχο  αλλα και τους αλλους συντελεστες του εργου.
Και αν εμεις ειμαστε στη θεση μας στην εξεδρα, οι γραμμες και οι βασεις των στυλων του βολλεϋ ηταν και αυτες στη θεση τους μεσα στο παρκε του γηπεδου. Εστω και αν χρειαστηκαν οι φωνες των 'Κασσανδρων', η λογικη πρυτανευσε και το πρωτο βημα για να επιστρεψει το βολλεϋ στο ΣΠΙΤΙ του εγινε. Το πανο μας τα ελεγε ολα: 'Μπραβο Δημαρχε!'
Μα πιο πολυ απο τις διορθωτικες κινησεις χαρηκαμε τις δεσμευσεις ολων εκεινων που παρουσιασαν και παρεδωσαν το εργο. Και ο υπευθυνος απο την πλευρα του Δημου Αμαρουσιου για την εκτελεση του εργου Δημητρης Καρλαυτης και ο αντιπεριφερειαρχης Κωστας Μανιατης αλλα και ο ιδιος ο Δημαρχος Γιωργος Πατουλης, σε ολους τους τονους επανελαβαν πως το νεο κλειστο προοριζεται για χρηση απο τα αθλητικα σωματεια του Μαρουσιου και φυσικα απο τη μαθητικη νεολαια της γειτονιας αυτης της πολης μας.
Περιμενουμε ΣΥΝΤΟΜΑ και τα υπολοιπα βηματα: να ερθουν οι στυλοι και τα φιλε, να βγει το προγραμμα χρησης του γηπεδου, να οριστουν οι υπευθυνοι για τη λειτουργια του γηπεδου υπαλληλοι. Μεχρι τοτε οι 'Κασανδρες' διαβεβαιωνουν τους δημοτικους μας αρχοντες πως οσο ετοιμες για διαμαρτυριες απεναντι στα κακως κειμενα ειναι, αλλο τοσο ετοιμες να χειροκροτησουν τη διορθωση τους αποδειχθηκαν. Και παλι, μπραβο!

1 σχόλιο:

  1. ΓΙΩΡΓΟ Λ. ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ VOLLEY ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΩΣ . . .'ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ' ΒΟΗΘΗΣΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΙΘΑΝΗ ΠΕΝΝΑ ΣΟΥ ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΝΕΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΣΤΟΛΙΔΙ ΤΗΣ ΚΟΚΚΙΝΙΑΣ-ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ.
    ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ.
    ΠΑΠΑΚΩΝ/ΝΟΥ ΚΩΣΤΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή