Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Δημαρχε, μηπως δε ΘΕΛΕΙΣ να διορθωσεις την ανωμαλια;

Περασαν κιολας δεκα μερες απο τη στιγμη που η επιστολη-διαμαρτυρια των γονεων των αθλητριων του βολλεϋ σχετικα με το θεμα του νεου κλειστου γυμναστηριου του 2ου Λυκειου εφτασε στα χερια του Δημαρχου Γιωργου Πατουλη, των πεντε αντιδημαρχων Σπυρου Σταθουλη, Νικου Πεππα, Βασιλη Κοκκαλη, Νικου Αλεπου, Αντωνη Παρτσινεβελου, του Προεδρου του Δημοτικου Συμβουλιου Επαμεινωντα Γαρδελη και των Δημοτικων Συμβουλων Παναγιωτη Σαγρη και Δημητρη Καρλαυτη. Η δια ζωσης αντιδραση των τεσσαρων τουλαχιστον απο τους δημοτικους μας αρχοντες ηταν θετικοτατη: 'Εχετε απολυτο δικιο', 'Δεν το ειχαμε υπ'οψιν μας, θα διορθωθει αμεσα', 'Τωρα ενημερωνω τον εργολαβο να προβει στις αναγκαιες αλλαγες'(!) ......
Τα λογια ειναι φτηνα και ξοδευονται αλογιστα, αλλα στην περιπτωση μας και τα εργα ειναι φτηνα και δε χρειαζεται παρα κοινη λογικη, στοιχειωδες αισθημα δικαιου και ενα ελαχιστο ενδιαφερον για την αθλουμενη νεολαια του Δημου μας για να διορθωθει η εξωφθαλμη ανωμαλια που παει να συντελεστει στο νεο κλειστο. Κανεις στο εργοταξιο δεν ειναι ενημερος για τις αλλαγες  που πρεπει να γινουν ωστε το γυμναστηριο του 2ου Λυκειου να εξυπηρετει οπως ΟΦΕΙΛΕΙ το αθλημα του βολλεϋ. Να το εξυπηρετει οπως το εξυπηρετουσε το παλιο κλειστο που γκρεμιστηκε και οπως το δικαιουνται οι - στην κυριολεξια - εκατονταδες μαθητριες-αθλητριες χρηστες του.
Βρισκομαστε πια στην κοψη του ξυραφιου. Σε πεντε μερες θα γινουν τα εγκαινια του χωρου και η τελετη προβλεπεται λαμπρη. Απευθυνομαστε για μια ακομα φορα στους δημοτικους αρχοντες του Μαρουσιου. Αν το γυμναστηριο δεν προοριζεται για πασαρελα, αλλα για χωρος αθλητισμου, δωστε ΣΗΜΕΡΑ εντολη να γινουν οι μικρες αλλα απαραιτητες αλλαγες ωστε να μπορει να χρησιμοποιηθει απο τις αθλητριες του βολλεϋ. Ειναι τουλαχιστον κακογουστο αστειο να υποστηριζει κανεις οτι παρουσιαζει δυσκολιες η εγκατασταση των βασεων των στυλων του βολλεϋ ή η χαραξη των γραμμων του γηπεδου. Αφηστε στο τελος-τελος να αναλαβουμε εμεις τις αλλαγες και θα διαπιστωσετε ποσο ευκολα και γρηγορα θα γινουν!
Τα κοριτσια και οι γονεις τους θα ειναι ουτως ή αλλως στα εγκαινια της Δευτερας εκει. Γιατι προκειται για το σχολειο ΤΟΥΣ, γιατι μιλαμε για το γηπεδο ΤΟΥΣ. Δωστε τους την ευκαιρια να σας ευχαριστησουν με το χειροκροτημα τους. Λιγα πραγματα μπορουν στα χρονια που περναμε να τους προσφερουν χαρα και να τους ανανεωσουν την εμπιστοσυνη προς τους ανθρωπους που ασχολουνται με τα κοινα. Ας τους δωσετε λοιπον τη δυνατοτητα να συνεχιζουν να ονειρευονται.    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου