Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Κοριτσια 4x4!

Τεταρτη νικη για τις κορασιδες μας, εντος εδρας και αυτη τη φορα και με αντιπαλο τη Δεξαμενη Μεταμορφωσης. Η δυσκολοτερη μεχρι τωρα νικη των κοριτσιων,  μιας και  ο αντιπαλος  ειναι η μονη ομαδα  του τουρνουα που αποκλειστηκε απο τη διεκδικηση του πανελληνιου πρωταθληματος εχοντας κανει στην πρωτη φαση περισσοτερες νικες απο ηττες (5-3).
Σε ενα κακο ποιοτικα παιχνιδι και απο τις δυο ομαδες χρειαστηκαν πεντε σετ για να αναδειχθει ο τελικος νικητης. Η Νικη προηγειτο, η Δεξαμενη ισοφαριζε μεχρι το tie-break, οπου τα εχουμε ξαναπει οτι τα 'φυντανια' μας αφιονιζονται και χανουν παιχνιδι απο σπανια εως ποτε!
25-22 λοιπον υπερ μας το πρωτο σετ, 20-25 εις βαρος μας το δευτερο, 25-22 ξανα υπερ μας το τριτο, 14-25 εις βαρος μας το τεταρτο και τελικα 15-9 υπερ μας το πεμπτο, στο οποιο αξιζει να σημειωθει οτι χαναμε μεχρι την αλλαγη τερεν με 7-8 και το κλεισαμε με ενα απιθανο σερι 8-1! Αξιζει επισης να σημειωθει η γεωγραφικη λεπτομερεια, οτι κερδισαμε ολα τα σετ που παιξαμε στο μισο του γηπεδου που βλεπει στο σταθμο, χανοντας ολα τα σετ που παιξαμε στο μισο του γηπεδου που βλεπει προς το Κ.Α.Τ.!
Η συνθεση μας: (Νικητοπουλου), Ζιωρη(c), Νικου, Κουσουλη, Τσιριγωνη, Ηλιοπουλου Β., Λωλη, Βασιλακη, Ηλιοπουλου Χ.(L), Τσιλη, Ξενακη, Καλοειδα, Καλαντζη Λ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου