Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Αργησαμε αλλα την κοψαμε!

Για δευτερη φορα μεσα σε εξη μερες ο κοσμος της Νικης γεμισε το κατακαινουργιο κλειστο γυμναστηριο στο χωρο του 2ου Λυκειου. Αφορμη αυτη τη φορα ηταν το κοψιμο της πιτας του συλλογου μας, που συνδυαστηκε και φετος με τη βραβευση ανθρωπων που με τον ενα ή τον αλλο τροπο εβαλαν ενα λιθαρακι στη εξελιξη της Νικης.
Στην εκδηλωση παρεστησαν ο δημαρχος, τρεις εκ των αντιδημαρχων, πεντε δημοτικοι συμβουλοι, κατα ευτυχη συγκυρια -οπως θα εξηγηθει παρακατω- ο πρωην δημαρχος και συνιδρυτης των φροντιστηριων 'Αριστοτελης' Χρηστος Βλαχος, και πολλοι εκπροσωποι πολιτιστικων και αθλητικων σωματειων του Μαρουσιου.
Το συντονισμο της εκδηλωσης ειχε ο γραμματεας του συλλογου Κωστας Παπακωνσταντινου, που καλεσε διαδοχικα στο βημα τον προεδρο της Νικης Αντωνη Τσεκενη, το δημαρχο Αμαρουσιου Γιωργο Πατουλη και τον αντιδημαρχο-υπευθυνο αθλητισμου Νικο Πεππα. Οπως ηταν αναμενομενο ολοι εξεφρασαν τη χαρα τους για την παραδοση του νεου κλειστου, ιδιαιτερα δε ο δημαρχος υπεσχεθη την σε πολυ συντομο χρονικο διαστημα 'εξαντλητικη' χρηση του χωρου απο τα τμηματα του συλλογου μας. Στη συνεχεια ο προεδρος της Νικης ξεκινησε τις βραβευσεις απο τον ιδιο το δημαρχο για τον ουσιαστικο ρολο που επαιξε στη γρηγορη αποπερατωση του εργου.
Η πρωτη καθαρα αθλητικη βραβευση δε θα μπορουσε παρα να αφορα την αντρικη ομαδα μπασκετ και τη μεγαλη επιτυχια της ανοδου της στις εθνικες κατηγοριες μεσα στο 2011.Ηταν ολοι εκει, παικτες, προπονητες, εφορος, γιατρος και καταχειροκροτηθηκαν απο το πολυπληθες κοινο. Ιδιαιτερα τιμηθηκε ο επι εξαετια αθλητης της ομαδας και προπονητης των υποδομων Χριστοφορος Γιατρακος, που συν τοις αλλοις ειναι και απο τους φανατικοτερους φιλους της γυναικειας ομαδας του βολλεϋ.
Η Νικη ειναι ενα σωματειο, που το εμψυχο υλικο της ειναι κυριως μαθητες και φοιτητες. Καθε χρονο καποιοι απο αυτους περνανε τις πορτες των Ανωτατων Εκπαιδευτικων Ιδρυματων της χωρας. Η επομενη βραβευση αφορουσε ακριβως αυτους: Μαρια Καλαντζη, Ευα Στανα, Αννα- Μαρια Τσιριγωνη και Αρης Ντελοπουλος ειναι το φρεσκο ακαδημαϊκο αιμα της Νικης. Μαζι τους μια ευχαριστη εκπληξη: ο Παναγιωτης Λωλος, το νεοτερο μελος της Ενωσης Ελληνων Λογοτεχνων και ηδη δυο φορες βραβευμενος για τα διηγηματα του.
Και κλεισιμο με τις βραβευσεις ανθρωπων, που βοηθουν τον αθλητισμο με την εκτος παρκε δραση τους. Πρωτος ο ιδρυτης του απολυτου site για το βολλεϋ (volleynews.gr) Κωστας Ασημακοπουλος, με 23 χρονια ιστορια στον αθλητικο τυπο, το αθλητικο ραδιοφωνο και την αθλητικη τηλεοραση. Στη συνεχεια ο Χημικος-συνιδιοκτητης των φροντιστηριων 'Αριστοτελης' Γιωργος Λιουκας, που για δευτερη χρονια ηταν χορηγος του τμηματος βολλεϋ του συλλογου. Και τελος ο αειμνηστος Μανος Βεζυργιαννης, πιστος οπαδος των παιδικοεφηβικων ομαδων μπασκετ του συλλογου τις οποιες συνεχιζει να υπηρετει ο εγγονος του Εκτορας.
Πολυ καλη δουλεια με το φωτογραφικο υλικο της εκδηλωσης εχει κανει το μελος του τεχνικου τιμ της ομαδας μπασκετ, Μιχαλης Ραχωβιτσας. Για να μην επαναλαμβανομαστε λοιπον παραπομπη στην επισημη ιστοσελιδα μας    http://www.nikiamarousiou.gr/niki/. Ομοιως καλη δουλεια εχει κανει και ο τιμηθεις Κωστας Ασημακοπουλος στη σελιδα  http://www.volleynews.gr/index.php?option=com_zoo&task=item&item_id=11945&Itemid=186
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου