Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

3-0 και ... 3-0!

Τριτη συνεχομενη νικη για τις κορασιδες της Νικης, με 3-0 αυτη τη φορα, εντος εδρας και με αντιπαλο το Γαλατσι. Ως το 14-13 του πρωτου σετ συμβαδισαν στο σκορ οι δυο ομαδες. Απο εκει η ομαδα της Αλεξανδρας Νικητοπουλου πατησε γκαζι και τα τρια σετ τελειωσαν με σκορ 25-19, 25-18 και 25-12 αντιστοιχα.
Η επιθεση μας αποδειχθηκε πολυ αποτελεσματικη, οποτε φυσιολογικα ξεχωρισαν απο τις παικτριες μας Χριστινα Τσιριγωνη, Σοφια Ζιωρη και Βαλια Κουσουλη. Για ενα ακομα παιχνιδι χρησιμοποιηθηκαν και βοηθησαν ολα τα κοριτσια της ομαδας.
'Γραφικος' επιεικως ο αντιπαλος coach. Εβαλε τις φωνες στις παικτριες του σε ολες ανεξαιρετως τις 134(!) φασεις του παιχνιδιου, φορτωνοντας τις με απιστευτο αγχος. Ειναι χαρακτηριστικο οτι σε καθε φαση -ακομα και στους κερδισμενους ποντους - γυριζαν στον παγκο με αγωνια να ελεγξουν τις αντιδρασεις του προπονητη τους. Καλο για μας, κακο ομως για κοριτσια που ουσιαστικα τωρα περνανε απο τη φαση της διασκεδασης στη φαση της σοβαρης ενασχολησης με το σπορ.
Η συνθεση μας:(Νικητοπουλου),Ζιωρη(c),Καλαντζη Λ.,Ηλιοπουλου Β., Τσιριγωνη, Ηλιοπουλου Χ.(L), Κουσουλη, Τσιλη, Λωλη, Μηνου, Βασιλακη, Καλοειδα, Νικου 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου