Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Με λυμενα τα φρενα!

Παρ' οτι το ωραιο γηπεδο των Θρακομακεδονων ειναι γεωγραφικα πολυ ψηλοτερα απο το 'Σπυρος Λουης', η ομαδα των κορασιδων μας το εκανε να γερνει σαφως προς την πλευρα του αντιπαλου τερεν. Σαββατο απογευμα λοιπον και αντι ασετυλινης τα κοριτσια εκαιγαν κηροζινη και σε μια ωρα περιπου εκαναν το 5x5 στη δευτερη φαση του πρωταθληματος τους.
Η ακριβης υποδοχη και το δυσκολο σερβις ηταν αρκετα για να καμφθει η αντισταση της ομαδας της Παρνηθας, που μονο στο πρωτο σετ εβαλε μερικα προβληματα στην ομαδα μας. Μετα τη εξασφαλιση ομως αυτου του σετ με 25-22, η Νικη δεν αφησε πολλα περιθωρια στον αντιπαλο και τελειωσε αστραπη το δευτερο σετ με σκορ 25-8 και γρηγορα το τριτο με σκορ 25-17.
Το Κυριακατικο πρωϊνο τις βρηκε ξανα στο γηπεδο, στο ολοκαινουργιο κλειστο στο χωρο του 2ου Λυκειου, αυτη τη φορα οχι σε αγωνα αλλα στην κοπη της πιττας του συλλογου μας. Στο θεμα αυτο θα επανελθουμε με λεπτομερειες αλλα για προγευμα να πουμε οτι τα κοριτσια ηταν το ζωηροτερο κομματι της εξεδρας και εστειλαν τα απαραιτητα μηνυματα με τις φορμες της ομαδας και τις επευφημιες τους προς τους αξιους αποδεκτες.
Η συνθεση μας: (Νικητοπουλου), Ζιωρη(c), Καλαντζη Λ., Τσιριγωνη, Ηλιοπουλου Χ.(L), Κουσουλη, Ηλιοπουλου Β., Τσιλη, Καλοειδα, Νικου, Λωλη, Βασιλακη, Ξενακη    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου