Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Ο χρονος ειναι συμμαχος μας

Πολυ βελτιωμενη σε σχεση με την 'πρεμιερα' εμφανιστηκε η γυναικεια μας ομαδα στον αγωνα του Ζηρινειου με αντιπαλο τη Σχολη Μωραϊτη. Απεναντι στο συγκροτημα του Ζωη Καλαμποκη, που παραδοσιακα μας 'κανει τη ζωη δυσκολη' εντος αγωνιστικου χωρου, τα κοριτσια μας εδειξαν σοβαροτητα, συγκεντρωση και μεγαλη διαθεση, με αποτελεσμα το παιχνιδι να τελειωσει σε μια μολις ωρα.
Η αρκετα καλη υποδοχη, η συνακολουθη καλη οργανωση του παιχνιδιου και το επιτυχημενο μπλοκ ηταν τα σημεια στα οποια εγινε ιδιαιτερα ορατη η βελτιωση της Νικης. Συγχρονως Ντινα Μαρκου και Αγγελικη Λιουκα βρεθηκαν σε εντυπωσιακα καλο βραδυ στα αμυντικα τους καθηκοντα, δινοντας στην ομαδα πολλες ευκαιριες για κοντρα επιθεσεις. Η Μαργαριτα Οικονομοπουλου δυσκολεψε σε μεγαλο βαθμο την υποδοχη των αντιπαλων με το ιδιορυθμο σερβις της και η αναγεννημενη φετος Γεωργια Μοκα προσθεσε, με ασους και πρωτους χρονους, πολλους ποντους στο ενεργητικο της ομαδας μας. Φυσιολογικη εξελιξη λοιπον της καλης μας αποδοσης ηταν τα σετ να ληξουν με 25-14, 25-13, 25-17 υπερ μας.
Συσσωμο σχεδον το διοικητικο συμβουλιο της Νικης παρακολουθησε τον αγωνα του Ζηρινειου. Ο προεδρος του σωματειου μας Αντωνης Τσεκενης και οι κυριοι Γιαουρτογλου, Παπαναστασιου, Τσιατσιος και Παπακωνσταντινου εδωσαν το παρον και δηλωσαν πολυ ευχαριστημενοι απο την αποδοση της ομαδας μας. Το φετινο ενδιαφερον για το τμημα του βολλεϋ ειναι δηλωμενο και ευπροσδεκτο. Αν λυνοταν και το ζητημα της Τεταρτιατικης προπονησης μας, δε θα ειχαμε λογια να ευχαριστησουμε τη διοικηση του συλλογου μας!
Η διαιτησια των Φωτη Μαρκατη και Χρηστου Χρηστιδη περασε ουσιαστικα απαρατηρητη και οπως εχουμε ξαναπει απο αυτο εδω το βημα, αυτη ειναι η πεμπτουσια μιας επιτυχημενης διαιτησιας. Οι συνθεσεις των ομαδων:
ΣΧΟΛΗ ΜΩΡΑΙΤΗ: (Καλαμποκης), Κουτσια, Γεννηματα, Βολιωτη, Δρακονταειδη, Παπαδαμαντιου, Λιανου, Κασιμερη, Σαβραμη, Παϊκου(L), Διαβαστη
ΝΙΚΗ: (Μπαϊμπος), Λημναιου, Κουτσογιαννη, Αργυριαδου, Αναγνωστου, Βητου(L), Μοκα, Νακου, Μπιτσικα, Λιουκα, Οικονομοπουλου, Μαρκου, Τσελεπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου