Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

Πρωτη νικη για τις κορασιδες

Εμφανως βελτιωμενες και συγκεντρωμενες σε σχεση με την πρεμιερα, οι κορασιδες της Νικης χρειαστηκαν μολις μια ωρα και τεσσερα λεπτα για να καμψουν εντος εδρας την αντισταση του Π.Α.Κ. Χαλανδριου με 3-0 σετ.
Επιδειξη ισχυος εκανε στο πρωτο σετ η ομαδα μας κερδιζοντας το με 25-11. Σε πολυ καλη μερα η Βαλια Κουσουλη πηρε 8 ποντους(5 ασους) στο σετ, δινοντας μας μια γευση του τι θα ακολουθουσε αφου ολοκληρωσε το παιχνιδι με 19 ποντους(7 ασους!).
Σε πιο χαλαρους ρυθμους κυλησε το δευτερο σετ που εληξε με 25-16 υπερ μας. Η Αλεξανδρα Νικητοπουλου ειχε την ευκαιρια να δοκιμασει πολλες εναλλακτικες συνθεσεις. Ιδιαιτερα καλη εμφανιση εκανε η Χρυσανθη Βασιλακη, που παρα το πολυ νεαρο της ηλικιας της και τις τεχνικες αδυναμιες της, αφηνει πολλες υποσχεσεις για το μελλον.
Παρα τα επτα χαμενα σερβις στο τριτο σετ -και 13! σε ολο τον αγωνα- και αυτο κατεληξε στη Νικη με σκορ 25-17. Κομβικο σημειο οι τρεις συνεχομενοι ασοι της Λυδιας Καλαντζη, που δεν αφησαν περιθωρια αμφισβητησης για τον τελικο νικητη του παιχνιδιου.
Η συνθεση μας: Καλαντζη Λ.(c), Νικου, Μηνου, Ηλιοπουλου Β., Κουσουλη, Βασιλακη, Τσιριγωνη, Ζιωρη, Τσιλη, Λωλη, Ξενακη, Ηλιοπουλου Χ.(L)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου