Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Κριμα...

Τελεια ενσαρκωση του δοκτωρα Τζεκυλ και του μιστερ Χαϊντ αποδειχτηκε η ομαδα των νεανιδων μας στον εκτος εδρας αγωνα με τα Σπατα. Δυομιση σετ πολυ καλη και αλλα δυομιση πολυ κακη εμφανιση εστειλαν το παιχνιδι στο tie-break με τελικο αποτελεσμα την ηττα με   2-3 σε εναν αγωνα που διηρκεσε δυο ωρες παρα δεκα λεπτα.
Στατικη και βαρεια ξεκινησε η ομαδα μας, με κακη υποδοχη με φυσιολογικο επακολουθο η εις βαρος μας διαφορα να φτασει μεχρι και τους εννεα ποντους. Σταδιακα ισορροπησαμε το παιχνιδι, πιεσαμε στο σερβις και τελικα χασαμε το σετ με 22-25.
Παρομοιο ξεκινημα και στο δευτερο σετ με το σκορ να φτανει στο 1-8. Η βελτιωση μας αρχισε νωριτερα αυτη τη φορα, ισοφαρισαμε σε 15-15 και τελικα κερδισαμε το σετ με 25-19.
Η καλη μας εικονα διατηρηθηκε και στο τριτο σετ. Μπηκαμε απο την αρχη μπροστα στο σκορ και πηραμε το σετ σχετικα ευκολα με 25-14.
Αμφιρροπα ξεκινησε το τεταρτο σετ και διατηρηθηκε ετσι μεχρι το 11-11 Εκει θυμηθηκαμε το κακο μας προσωπο, η υποδοχη μας επανηλθε στο χαμηλο επιπεδο του πρωτου σετ, χασαμε 11(!) συνεχομενους ποντους και φυσιολογικα και το σετ με 15-25.
Οταν οι τεσσερεις στους εξη πρωτους ποντους του αντιπαλου στο tie-break ειναι χαμενα σερβις δικα σου, δεν μπορεις να διεκδικησεις κατι καλυτερο απο την ηττα με 15-25. Καπου εκει εληξε το παιχνιδι με την ομαδα μας να κανει μια απο τις πιο ανισες εμφανισεις που εχουμε ποτε δει.
Στα ματς των υποδομων δε συνηθιζουμε να κανουμε κριτικη στους διαιτητες. Θα κανουμε εξαιρεση για το Χρηστο Χρηστιδη, που εδωσε ρεσιταλ διαιτησιας σε ενα παιχνιδι σχεδον δυο ωρων, χωρις -στην κυριολεξια- να κανει ουτε ενα λαθος. Πολυ καλη επισης και η παρτενερ του Αννα Φερεντινου.
Η συνθεση μας: Καλαντζη Μ.(c), Τσιριγωνη, Ζιωρη, Ηλιοπουλου Β., Μανετακη, Καλαντζη Λ., Καλοειδα, Τσιλη, Κουσουλη, Ξενακη, Παπαπαυλου, Ηλιοπουλου Χ.(L) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου