Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Τα λαθη πληρωνονται

Με το αριστερο ξεκινησε τις υποχρεωσεις της για το πανελληνιο πρωταθλημα κορασιδων η αντιστοιχη ομαδα του συλλογου μας. Αντιπαλος, στο κλειστο της Πευκης, η Αθηνα Μαγκουφανας, ενα συγκροτημα καλοδουλεμενο μεν αποδυναμωμενο σε σχεση με περυσι δε.
Επτα(!) συνεχομενα λαθη μας αποτελεσαν τους πρωτους ποντους των αντιπαλων. Στη συνεχεια παρα τη σχετικα καλη υποδοχη μας, η κακη οργανωση του παιχνιδιου εστειλε το σκορ απο το 6-8 στο 6-14, με αποτελεσμα το σετ να χαθει φυσιολογικα με 15-25.
Εντεκα(!!) συνεχομενα λαθη μας αποτελεσαν τους πρωτους ποντους του αντιπαλου και στο δευτερο σετ. Η εισοδος της Λυδιας Καλαντζη στο παιχνιδι αλλαξε την εικονα μας προς το καλυτερο, αφου εκτος απο την καλυτερη οργανωση η πασαδορος μας συνεισεφερε και 4 ποντους        (2 ασους). Σε καθε περιπτωση και το σετ αυτο κατεληξε στην Αθηνα με 20-25.
Με καλες προοπτικες ξεκινησε το τριτο σετ. Παναγιωτα Ξενακη και Χριστινα Τσιριγωνη εμειναν απο 5 ποντους στο σερβις δινοντας προβαδισμα στην ομαδα μας με σκορ 12-7. Στη συνεχεια ομως η υποδοχη μας χαλασε ανελπιστα με αποτελεσμα να χαθει και το τελευταιο σετ με 21-25.
Η ομαδα των κορασιδων ειναι μεν ανανεωμενη σε σχεση με την περσινη, ο βασικος κορμος της ομως παραμενει ο ιδιος  που μας προσφερε πολλες ωραιες στιγμες κατα τη διαρκεια της σεζον 2010-2011 Παικτριες-κλειδια δειχνουν ακομα ανετοιμες και γενικοτερα η ομαδα στην πρεμιερα της δεν εδειξε τον αγωνιστικο 'τσαμπουκα' που λατρεψαμε περσι. Περιμενουμε περισσοτερα και τα περιμενουμε συντομα ...
Η συνθεση μας: Τσιριγωνη(c), Καλαντζη Λ., Νικου, Ζιωρη, Κουσουλη, Ξενακη, Ηλιοπουλου Β., Βασιλακη, Τσιλη, Ηλιοπουλου Χ.(L)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου