Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Οποιος δεν το πιστευει ...

 ...ας το δηλωσει τωρα που ειναι νωρις για να μπορει και το συμβουλιο της Νικης, που για εναν ακομα αγωνα -σχεδον συσσωμο- εφτασε μεχρι το Κορωπι για να υποστηριξει με μεγαλη θερμη τη γυναικεια μας ομαδα, να πραξει τα δεοντα. Η πιο πληρης σε ολες τις θεσεις Νικη των τελευταιων χρονων, με ποιοτητα, με εναλλακτικες λυσεις και με δυναμισμο πρωτογνωρο για τα δεδομενα της, απαγορευεται να σπαταλαει δυο ολοκληρα σετ στο ντερμπυ της χρονιας, με αντιπαλο την πιο φιλοδοξη μεν ομαδα της κατηγοριας, που στην πραξη ομως αποδειχτηκε ενα συγκροτημα σοβαρο και εμπειρο αλλα συναμα ευαλωτο σε πολλα σημεια και γενικοτερα απολυτα αντιμετωπισιμο.
19-25 χασαμε το πρωτο σετ κανοντας οχι πολλα λαθη αλλα σε κρισιμα σημεια του παιχνιδιου. Παικτριες στις οποιες στηριχτηκε η ομαδα σε προηγουμενους αγωνες δε βρεθηκαν στο καλυτερο βραδυ τους, στο πρωτο τουλαχιστον σετ του παιχνιδιου.
Παρα τη βροχη απο χαμενα σερβις φτασαμε το δευτερο σετ στο 23-25. Και παλι η υπερτροφοδοτηση των ακραιων μας δεν εφερε σπουδαια αποτελεσματα ενω οι ελαχιστες προσπαθειες μας απο τις θεσεις 2 και 3 κατεληξαν ολες σε εντυπωσιακους ποντους.
Με κορυφαια τη Μαργαριτα Οικονομοπουλου, που συνεισεφερε σε επιθεση και σερβις, ανατρεψαμε την κατασταση στο τριτο σετ. Το κερασακι στην τουρτα ομως εβαλε η Αγγελικη Λιουκα, που καθηλωμενη στον παγκο απο το 3-6 του δευτερου σετ, επανηλθε στο παιχνιδι στο 23-22 του τριτου σετ και το τελειωσε με δυο ακομα εντυπωσιακους ποντους (25-23). Απο τα μεσα του τριτου σετ συνηλθαν σταδιακα και οι ακραιες μας. Ιδιαιτερα η Μαιρη Αργυριαδου προσπαθησε με πολλες τελειωμενες επιθεσεις να ανακτησει το χαμενο εδαφος των δυο πρωτων σετ.
Συγκλονιστικα μπλοκ, διπλα και τριπλα σημαδεψαν την αποδοση μας στο τεταρτο σετ. Η Ισαβελλα Βητου πρωταγωνιστησε σε ενα μπαραζ επιτυχημενων αμυνων, η Αρχοντω Κουτσογιαννη εβαλε το ονομα της σε ολες τις στατιστικες κατηγοριες και ο γνωστος 'φαντομας' διαγωνιος μας, που βρισκοταν στον παγκο απο το 1-6 του σετ, επανηλθε στο 19-21. Τελικο αποτελεσμα 26-24 υπερ μας.
Καπου εκει η υπερπροσπαθεια των δυο κερδισμενων σετ οδηγησε την ομαδα σε επιλογες βιαστικες και λανθασμενες. Η Λουκια Νακου αποχωρησε τραυματιας -ευχομαστε επιπολαια- και παρ'οτι η Ελενη Μπιτσικα την αντικατεστησε για δευτερη φορα στο παιχνιδι με επιτυχια, το tie-break εληξε με 11-15 εις βαρος μας.
Πολυς κοσμος, οπαδοι και των δυο ομαδων, παρακολουθησε το παιχνιδι υποστηριζοντας με ενθουσιασμο τις προσπαθειες των κοριτσιων επι δυο ωρες παρα 12 λεπτα. Αναμεσα στους θεατες ξεχωρισαμε τον Γενικο Γραμματεα της Ε.Σ.Π.Α.Α.Α. Χρηστο Συλλα και τον προπονητη της Θετιδας Παναγιωτη Ιωαννου.
Ο Παναγιωτης Καπανταης και ο Βασιλης Οικονομου ειχαν να διαιτητευσουν ενα παιχνιδι με πολλες  και δυσκολες φασεις. Δεν απεφυγαν καποια λιγα λαθη, συνολικα ομως 'εκοψαν το καρπουζι στη μεση' και ετσι δεν επηρεασαν το τελικο αποτελεσμα. Οι συνθεσεις των ομαδων:
ΚΟΡΩΠΙ: (Κυριαζης), Πετρουλακη, Κοκλανακη, Μπελλου, Στεφανιακ, Σαλονικου, Δαρεμα(L), Γκριμεκη, Παπαμιχαλη, Αλεξοπουλου, Δαβαρη, Ουτσικα.
ΝΙΚΗ: (Μπαϊμπος), Λημναιου, Κουτσογιαννη, Αργυριαδου, Αναγνωστου, Βητου(L), Μοκα, Νακου, Μπιτσικα, Λιουκα, Οικονομοπουλου, Μαρκου, Τσελεπη.
Υ.Γ.1: Το 'αντε να χασουμε, να φυγουμε' θα μπορουσε οριακα να θεωρηθει και ως καμπανακι κινδυνου για την αφυπνιση των κοιμωμενων. Επαναλαμβομενο ομως επεχει σαφως θεση ενοχλητικης για τις προσδοκιες της ομαδας αποψης.
Υ.Γ.2: Πολλοι μπηκαμε στον πειρασμο να πουμε 'ετσι οπως πηγαινε το παιχνιδι, καλος ειναι και ο ενας ποντος'. Δυστυχως το επομενο βημα αυτης της νοοτροπιας ειναι το 'ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα, καλη ειναι και φετος η δευτερη θεση'.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου