Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Αν παιζαμε καθε βδομαδα ετσι ...

Αγνωριστη σε σχεση με την προηγουμενη αγωνιστικη εμφανιστηκε η ομαδα των νεανιδων στον εντος εδρας αγωνα με αντιπαλο το Π.Α.Κ. Χαλανδριου. Η νικη με 3-1 ηταν βεβαια σημαντικη, η διαθεση και το πεισμα των κοριτσιων ειναι ομως αυτα που κραταμε απο το παιχνιδι για την ομολογουμενως δυσκολη συνεχεια.
Με τη Σοφια Μανετακη να καθοδηγει την ομαδα σε ολους τους τομεις -επιθεση, αμυνα,σερβις(4 ασοι)- και τη Χριστινα Ηλιοπουλου να κανει ενα σχεδον αλανθαστο παιχνιδι σε υποδοχη και αμυνα, κερδισαμε το πρωτο σετ με 25-23.
Πολυ βελτιωμενη η Βαλια Κουσουλη πηρε τη σκυταλη στο δευτερο σετ και τελειωσε πολλες επιθεσεις, αρκετες απο τις οποιες μαλιστα απο δυσκολες θεσεις και δυσμενεις προϋποθεσεις. Η Αλεξανδρα Νικητοπουλου επενεβη επιτυχως οταν χρειαστηκε απο τον παγκο με αποτελεσμα να κερδισουμε και αυτο το σετ με 25-20.
Απο τα μεσα του δευτερου σετ και μετα, ιδιαιτερα αισθητη εκανε την παρουσια της πανω στο φιλε η Μαρια Αδαμοπουλου με μπλοκ και τελειωμενες επιθεσεις. Η εμφανης βελτιωση των αντιπαλων ομως εδωσε το τριτο σετ στο Χαλανδρι με 21-25.
Με αυξημενη συγκεντρωση και τη Σοφια Ζιωρη σε πολυ καλη μερα σε επιθεση και σερβις(4 ασοι), δεν αφησαμε περιθωρια αμφισβητησης για το νικητη της αναμετρησης. Ετσι και το τεταρτο σετ κατεληξε στη Νικη με 25-19.
Η συνθεση μας: Καλαντζη Μ.(c), Μανετακη, Αδαμοπουλου, Νικου, Τσιριγωνη, Ζιωρη, Κουσουλη, Ξενακη, Ηλιοπουλου Β., Ηλιοπουλου Χ.(L), Τσιλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου