Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Νικη - εκπληξη!

Ευχαριστα βαλθηκαν να μας διαψευσουν για μια ακομα φορα οι νεανιδες μας. Νικη εντος εδρας για την ομαδα της Αλεξανδρας Νικητοπουλου με αντιπαλο το Γερακα και μαλιστα με καλη εμφανιση, τοσο καλη που δημιουργησε εμφανη εκνευρισμο στον αντιπαλο παγκο.
Και για να μην εχουμε παρεξηγησεις, οταν στην αρχη της σεζον προβλεπαμε δυσκολη πορεια της ομαδας των νεανιδων, προφανως ειχαμε στο μυαλο μας το επιπεδο των αντιπαλων και την ηλικιακη τους υπεροχη. Φαινεται ομως οτι η διαθεση και το καλο κλιμα σε μια ομαδα ειναι ικανα να ανατρεπουν τα προγνωστικα.
Ευκολα επικρατησαμε στα δυο πρωτα σετ με 25-12 και 25-14. Με οπλο το καλο σερβις δυσκολεψαμε την υποδοχη του αντιπαλου και δημιουργησαμε δυο φορες σερι συνεχομενων υπερ μας ποντων. Η βελτιωση της αμυνας του Γερακα του εδωσε την ευκαιρια να παρει το τριτο σετ με 21-25. Το καμπανακι αυτο ηταν αρκετο για να αποκαταστησουμε την ταξη στο τριτο σετ με σκορ 25-17. Η ομαδα μας δειχνει να εχει ενα προβλημα στη διαρκεια -αναμενομενο λογω των ελλειπων προπονησεων- εχει ομως πολλα καλα διαστηματα που καταφερνουν να τη βγαζουν ασπροπροσωπη.
Η συνθεση μας: Καλαντζη Μ., Μανετακη, Αδαμοπουλου, Παπαπαυλου, Καλαντζη Λ., Ζιωρη, Τσιριγωνη,Κουσουλη,Ξενακη,Τσιλη,Ηλιοπουλου Β., Ηλιοπουλου Χ.(L)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου