Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Το εχει ξανακανει!

Για την εορταζουσα τα γενεθλια της αρχηγο μας Ρια Αναγνωστου ο λογος. Μπορει ο εντος εδρας αγωνας μας με τις Αμαζονες της Νεας Ερυθραιας να τελειωσε με 3-0 σετ υπερ μας, το τριτο σετ ομως ειχε φτασει στο 22-24 εις βαρος μας. Με την Ελενη Μπιτσικα σε ρολο πασαδορου ολες(!) ανεξαιρετως οι επιθεσεις μας πηγαν στη Ρια. Αποτελεσμα 26-24 υπερ μας. Χρονια Πολλα Ρια και παντα τετοια!
Κατα τα αλλα, κοσμος αρκετος στο 'Σπυρος Λουης', φιλοι και των δυο ομαδων και εκτεταμενο rotation απο το Νωντα Μπαϊμπο εν οψει του κρισιμου αγωνιστικα δεκαπενθημερου που ακολουθει. Η Λουσιανα Τσελεπη ηταν το πρωτο καλο μαντατο του αγωνα. Μια ακομα αξιοπιστη λυση για τη θεση '3', με καλες τοποθετησεις και πολλες τελειωμενες επιθεσεις, βοηθησε αποφασιστικα στην επικρατηση στο πρωτο σετ με     25-17.
Το εις βαρος μας 11-12 στο δευτερο σετ εγινε 18-12 υπερ μας με τη Μαργαριτα Οικονομοπουλου στο γνωστο δυσκολο σερβις. Το κερασακι στην τουρτα ομως το εβαλε η Ισαβελλα Βητου με τρεις εκπληκτικες αμυνες, δειχνοντας μας ενα μικρο μερος των λογων για τους οποιους με χαρα την ενταξαμε το καλοκαιρι στο φετινο μας ροστερ. 25-21 λοιπον και φτασαμε στο τριτο σετ ενος παιχνιδιου που διηρκεσε μια ωρα και 14 λεπτα.
Για να φτασουμε στο φιναλε που περιγραψαμε προηγουμενως, χρειαστηκε και παλι το 8-11 εις βαρος μας να γινει 14-11 υπερ μας με την Αγγελικη Λιουκα στο σερβις και τη Μαργαριτα να τρομοκρατει(!) τις αντιπαλους στο μπλοκ. Τελος καλο και παμε με ωραια διαθεση στα δυο θεωρητικα ντερμπυ της εβδομης και ογδοης αγωνιστικης.
Ο Σπυρος Πρεντζας ειχε τελικα να διευθυνει ενα παιχνιδι με αρκετες δυσκολες φασεις και απεφυγε το μεγαλο λαθος, βοηθουμενος παντως σε επιμαχα σημεια απο τη Μαρια Οικονομου. Μια γκρινια και παλι για τα 'πιαστα' των αντιπαλων πασαδορων δε θα την αποφυγουμε μιας και οι δυο δικες μας πασαδοροι κανουν τις πιο 'touch and go' πασες της κατηγοριας.
Οι συνθεσεις των ομαδων: ΝΙΚΗ: (Μπαϊμπος), Νακου, Τσελεπη, Κουτσογιαννη, Αργυριαδου, Λιουκα, Μοκα, Λημναιου, Μπιτσικα, Αναγνωστου, Οικονομοπουλου, Μαρκου, Βητου(L).
ΑΜΑΖΟΝΕΣ: (Πετρουδης), Κονιανου, Παππα(L), Χατζηθεοδωρου, Κορναρακη, Τοπαλιδου, Βασιλειου, Δημακη, Παπαδεδε, Ευθυμιου, Μαργιολακη, Νανουρη.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου