Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Πρεμιερα και για τις Νεανιδες

Με ηττα ξεκινησε τις υποχρεωσεις της για το πανελληνιο πρωταθλημα η ομαδα των Νεανιδων μας με αντιπαλο -εκτος εδρας- την αντιστοιχη ομαδα του Α.Σ.Παπαγου.
Παρα την κατα περιοδους καλη αμυνα και το επισης κατα περιοδους πιεστικο σερβις μας, χασαμε το πρωτο σετ με 19-25. Βελτιωνοντας το μπλοκ μας και πιεζοντας παλι με το σερβις, προηγηθηκαμε με 25-24 στο δευτερο σετ. Δυο χαμενα σερβις ομως εστειλαν και αυτο το σετ στην πλευρα των γηπεδουχων με 26-28. Με κακη υποδοχη και πεσμενη πλεον διαθεση χασαμε και το τριτο σετ με 16-25.
Δυσκολη προβλεπεται η συνεχεια για τα κοριτσια της Αλεξανδρας Νικητοπουλου. Η ομαδα μας ειναι μονο κατ' ονομα ομαδα νεανιδων, μιας και τρεις μονο παικτριες μας ειναι 'καθαροαιμες' νεανιδες. Οι υπολοιπες ειναι αναβαθμισμενες κορασιδες, που βεβαια αποκομιζουν μεγαλη εμπειρια απο τη συμμετοχη τους στο μεγαλυτερο ηλικιακα πρωταθλημα. Ας σημειωθει δε οτι το αξιομαχο συγκροτημα του φιλου Αντωνη Πουμπουρα θεωρειται μια απο τις αντιπαλες ομαδες που βρισκονται μεσα στα ορια των δυνατοτητων μας.
Η συνθεση μας: Καλαντζη Μ.(c), Μανετακη, Αδαμοπουλου,Καλαντζη Λ., Νικου, Ζιωρη, Κουσουλη, Τσιριγωνη, Ξενακη, Ηλιοπουλου Β., Τσιλη, Ηλιοπουλου Χ.(L)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου