Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Οταν ο αντιπαλος ειναι καλυτερος ...

... παιρνεις εμπειρια απο το παιχνιδι, κανεις οικονομια δυναμεων, δοκιμαζεις καινουργια σχηματα, συγχαιρεις τον αντιπαλο για τη δικαιη νικη του και προχωρας στο επομενο παιχνιδι του προγραμματος.
Καπως ετσι αντιμετωπισε τον εκτος εδρας αγωνα με τον Ηρακλη Κηφισιας η ομαδα των παγκορασιδων μας. Εχασε 0-3 εδωσε ομως την ευκαιρια στο Φωτη Μαντζιο να χρησιμοποιησει ολες τις παικτριες του και να ξεκουρασει και την captain Χρυσανθη Βασιλακη ενοψει των υποχρεωσεων της με το κλιμακιο της Ε.Σ.Π.Α.Α.Α.
13-25, 7-25 και 10-25 ηταν τα σκορ στα σετ στον αγωνα στον οποιο η ομαδα μας παρουσιαστηκε με την εξης συνθεση: (Μαντζιος), Βασιλακη (c), Λωλη, Πουλαδακη, Σκεπεντζακη, Καργιου, Τσαραγκλη, Γεροδημου, Μπεγκα, Καλαρα, Καλτσα, Δεναξα, Μπαϊμπου.
Υ.Γ. Τιμη για το συλλογο μας αποτελει η κληση της Χρυσανθης στο κλιμακιο της Ε.Σ.Π.Α.Α.Α. απο τον περιφερειακο προπονητη Μανωλη Καλημερακη. Στο κλιμακιο θα εχει την ευκαιρια να προπονηθει με αλλες επισης υψηλων προοπτικων αθλητριες και αρα μονο κερδος μπορει να αποκομισει απο μια τετοια εμπειρια. Επ' ουδενι ομως δε δινει εξετασεις ουτε εχει να αποδειξει τιποτα και σε κανεναν.  Οι ευχες μας τη συνοδευουν μαζι με τη συμβουλη ομως να το διασκεδασει και να μην αισθανεται αγχος απο την κληση αυτη.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου