Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Λευκη πετσετα!

Ακατανοητη θα μπορουσε να χαρακτηριστει η δευτερη συνεχομενη ηττα της ομαδας των παγκορασιδων. Το ιδανικο ξεκινημα του παιχνιδιου και η εμφανης διαφορα απο τον αντιπαλο εξανεμιστηκαν στα επομενα σετ χωρις προφανη τουλαχιστον λογο και η ζωηρη εξεδρα μας, μετα την αρχικη εκρηκτικοτητα της, σιωπησε περισσοτερο εκπληκτη παρα απογοητευμενη απο την αποδοση της ομαδας μας.
Κατι παραπανω απο ευκολα κερδισαμε το πρωτο σετ με σκορ 25-12. Απεναντι σε εναν αντιπαλο με ενα πασαδορο και χωρις μπλοκ ο Φωτης Μαντζιος ειχε την ευκαιρια να ξεκουρασει τις παικτριες που παιζουν και στην ομαδα των κορασιδων, αφου βεβαια πρωτα η διαφορα του σκορ ειχε υπερβει τους 8 ποντους.
Βασιλακη και Λωλη δε μπηκαν στο παρκε στο ξεκινημα του δευτερου σετ με αποτελεσμα η  αποδυναμωμενη ομαδα μας να βρεθει πισω στο σκορ με 0-9! Η Μαρια Πουλαδακη εμεινε στο σερβις απο το 10-20 ως το 16-20 αλλα αυτη ηταν και η τελευταια μας αναλαμπη και το σετ κατεληξε ευκολα στις φιλοξενουμενες με σκορ 17-25.
Μονη της προσπαθησε να παρει το τριτο σετ η Αθηνα Λωλη αλλα οι 9 ποντοι της δεν ηταν αρκετοι. Παρα τη μεγαλη προσπαθεια οσων επαιξαν, η απορρυθμισμενη πια ομαδα μας εχασε το σετ με 24-26.
Δεν αντεχει σε κριτικη το τεταρτο σετ. Ειναι χαρακτηριστικο οτι απο τους 15 ποντους που  πηραμε μονο 2(!) οφειλοταν σε δικες μας προσπαθειες και ολοι οι υπολοιποι προηλθαν απο λαθη των αντιπαλων. Φυσιολογικη καταληξη λοιπον το τελικο 15-25 εις βαρος μας. Υποτιμησαμε τον αντιπαλο; Σε καθε περιπτωση χασαμε μια πρωτης ταξεως ευκαιρια να κανουμε την πρωτη μας νικη. Η Λωλη με 14 ποντους (5 ασσους) και η Πουλαδακη με καλη οργανωση και 4 ασσους ειχαν την καλυτερη αποδοση στο παιχνιδι.
Η συνθεση μας: (Μαντζιος), Βασιλακη(c), Λωλη, Πουλαδακη, Σκεπεντζακη, Καργιου, Καλτσα, Τσαραγκλη, Γεροδημου, Μπεγκα, Καλαρα, Νικολοπουλου, Μπαϊμπου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου