Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

Και εζησαν αυτες καλα και εμεις καλυτερα

Αφου με την ηττα της προτελευταιας αγωνιστικης μας αφησαν να καθομαστε σε αναμμενα καρβουνα επι δεκαπεντε μερες, τα 'μεγαλα' κοριτσια του Φωτη Μαντζιου εκαναν το φιναλε που τους αξιζε για την αγωνιστικη σεζον 2012-13. Κερδισαν εκτος εδρας και με σκορ 3-1 τους Τρεις Αστερες '89 και κατεκτησαν την πρωτη θεση του τουρνουα για τη δευτερη φαση του Πανελληνιου πρωταθληματος κορασιδων. Επανελαβαν ετσι την επιτυχια της περσινης μας ομαδας και εδωσαν φθινοπωρινο ραντεβου για τα πρωταθληματα Νεανιδων και Κορασιδων της περιοδου 2013-14.
Κακο ξεκινημα εκαναν τα κοριτσια μας, με μουδιασμενες υποδοχες και αστοχες επιθεσεις και αποκορυφωμα ενα μπλακ-αουτ στο 5-7 του πρωτου σετ που εστειλε το σκορ στο 5-17. Στη συνεχεια ισορροπησαμε το παιχνιδι αλλα η μεγαλη διαφορα απλως περιοριστηκε και το σετ κατεληξε στις γηπεδουχες με 17-25.
Ποιος ειδε τον coach Φωτη και δεν τον φοβηθηκε στην αναπαυλα! Απεσυρε τη μιση αρχικη  του εξαδα και τον ακουσαν και τα μισα Πατησια! Μεγαλη μαχη εγινε στο δευτερο σετ παρα την καλυτερη οργανωση και τη μεγαλυτερη αποτελεσματικοτητα της ομαδας μας. Οι δυο αντιπαλοι εναλλαχθηκαν πολλες φορες στην πρωτοπορια, η Αθηνα Λωλη εκανε την πιο ωριμη εμφανιση της χρονιας με πολυ καλες υποδοχες, αμυνες ετοιμες για κοντρα επιθεση και αρκετες τελειωμενες επιθεσεις (12 ποντοι, 2 ασσοι) και το αποτελεσμα ηταν να ισοφαρισουμε παιρνοντας το σετ με σκορ 25-23.
'Αρχηγου παροντος, πασα αρχη παυσατω'. Με καθυστερηση δυο σετ ανελαβε τα αρχηγικα της καθηκοντα η Βαλια Κουσουλη γερνοντας για τα καλα την πλαστιγγα προς το μερος μας και πετυχαινοντας 10 συνολικα ποντους στο παιχνιδι. Με ολη την ομαδα πια στο κλιμα του παιχνιδιου η επικρατηση στο τριτο σετ ηταν κατι παραπανω απο ευκολη με σκορ 25-11.
Ο εκνευρισμος της εκτελουσης χρεη coach των γηπεδουχων χτυπησε κοκκινο. Εφαγε ολο το διλεπτο της αναπαυλας διαμαρτυρομενη προς τους διαιτητες για δυο διπλες μπαλιες που σφυριχτηκαν σε βαρος της ομαδας της, σε ενα σετ που η διαφορα των δυο ομαδων ηταν 14(!) ποντοι και οι διαιτητες σφυριξαν τεσσερεις(!) διπλες μπαλιες σε βαρος των δικων μας παικτριων. Με το καλο το διπλωμα του προπονητη αλλα μεγαλο μελλον δε βλεπω...
Η Χρυσανθη Βασιλακη ολοκληρωσε την ανατροπη του σκορ. Πηρε μεγαλο μερος των επιθεσεων μας στο τεταρτο σετ, υποχρεωσε σε πολλα λαθη την καλη αμυνα των γηπεδουχων και τελειωσε το παιχνιδι με 22ποντους (5 ασσους) στελνοντας στην πλευρα μας και το τεταρτο σετ με σκορ 25-17.
Μπραβο κοριτσια, μπραβο coach, μπραβο Μανωλη! Στοχος επετευχθη, και του χρονου να εισαστε υγιεις, τα πρωταθληματα δεν τελειωνουν ποτε, με δουλεια και κεφι μπορουμε να κανουμε ακομα καλυτερες σεζον. Η συνθεση μας: (Μαντζιος), Κουσουλη(c), Χριστοφιδη, Ηλιοπουλου Β., Ξενακη, Τσεκενη, Βασιλακη, Λωλη, Τσελου, Μηνου, Μητραβελα, Ανδρεου, Ηλιοπουλου Χ.(L)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου