Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Βημα προτελευταιο

Εναμιση σετ καλο βολλεϋ επαιξε η γυναικεια μας ομαδα εκτος εδρας με αντιπαλο την επικεφαλης της βαθμολογιας Παλληνη. Στο πρωτο απο τα τρια του παιχνιδιου εγινε μεγαλη μαχη, με τις δυο ομαδες να εναλλασσονται στην πρωτοπορια του σκορ και ο τελικος νικητης να κρινεται απο δυο 'αβιαστα' λαθη που εκαναν οι παικτριες μας στο 19-17 και στο 20-22 με τελικο αποτελεσμα 21-25 εις βαρος μας.
Καλο ξεκινημα και στο πρωτο μισο του δευτερου σετ οπου βρεθηκαμε και παλι μπροστα με σκορ 13-10. Εκει ομως ξεκινησε ενα απιστευτης διαρκειας ρεσιταλ κακων υποδοχων με αποτελεσμα το σετ να ληξει με 13-25(!) υπερ των γηπεδουχων.
Καπου εκει τελειωσε και η προσπαθεια της ομαδας μας. Το τριτο σετ ηταν δυστυχως μια αγγαρεια που τελειωσε με σκορ επισης 13-25 εις βαρος μας.
Καλη διαιτησια απο την Ειρηνη Μουλα και τη Μαρια Ανδροπουλου. Οι συνθεσεις των ομαδων:
ΠΑΛΛΗΝΗ: (Ξεροβασιλας), Μπαγια(c), Βερναδου, Σταθη, Βαρδα, Πολιτη Στ., Γρισπου, Κουρκου, Κουρτζη, Πολιτη Σ., Βορβολακου, Μπιτσακου, Γιαννουλη(L)
ΝΙΚΗ: (Μπαϊμπος), Αναγνωστου(c), Νακου, Μοκα, Λιουκα, Οικονομοπουλου, Πατραμανη, Τσελεπη, Τσεκενη, Καλαντζη Μ., Ηλιοπουλου Χ.(L)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου