Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Ρεκορ για φετος ...

... αποτελει η τεταρτη συνεχομενη νικη της γυναικειας μας ομαδας με αντιπαλο εκτος εδρας τον Φοιβο Μελισσιων. Και ας ξεκινησουμε απο τον αντιπαλο: δεν ειναι ευκολο να κρινεις αν δικαια ή αδικα η ομαδα του γειτονικου μας προαστειου θα υποβιβαστει στο τελος της σεζον. Αυτο που ειναι σιγουρο ειναι οτι οι 4 μολις βαθμοι που εχει συγκεντρωσει και το πολυ αρνητικο ρεκορ των 9-52 σετ αδικει την εικονα που δειχνει στο γηπεδο. Ειναι ομως παρηγορο οτι ειναι πολυ νεανικη ομαδα (σε αρκετη διαρκεια του αγωνα επαιζαν στο παρκε τεσσερεις μαθητριες Λυκειου) και το μελλον της ανηκει. Αρκει βεβαια να μην αφεθει αυτο το εμψυχο υλικο να παει χαμενο αλλα να αξιοποιηθει με στοχο την αμεση επανοδο της στο Εθνικο Περιφερειακο Πρωταθλημα.
Ο αγωνας διηρκεσε μια ωρα και δεκα λεπτα και παρουσιασε ενδιαφερον κυριως στο δευτερο σετ το οποιο και πηραμε δυσκολα με σκορ 27-25. Στο πρωτο σετ επικρατησαμε σχετικα ευκολα με σκορ 25-16 και τα πιο αξιοσημειωτα γεγονοτα του ηταν οι δυο συνεχομενοι ασσοι της Μαριας Καλαντζη και η συνυπαρξη στο παρκε τριων μαθητριων Λυκειου απο την πλευρα μας (Κουσουλη, Ηλιοπουλου Χ., Τσεκενη) για το ενα τεταρτο περιπου του σετ, σε μια ιδιοτυπη κοντρα των δυο προπονητων για το ποιος θα παρουσιασει την πιο νεανικη ομαδα στο γηπεδο!
Μαχη εγινε οπως προειπαμε στο δευτερο σετ. Οι γηπεδουχες εφτασαν να προηγουνται μεχρι και με 10-21 μεχρι να αναλαβουν δραση οι 'παλιοσειρες' και οι 'τσαμπουκαδες'. Η Μαργαριτα Οικονομοπουλου εμεινε στο σερβις μεχρι το 15-21, η Λουκια Νακου πηρε τη σκυταλη απο το 15-22 ως το 21-22 και η Γεωργια Μοκα με την Αγγελικη Λιουκα πετυχαν εξ ημισειας ολους τους ποντους μας απο το 19-22 ως το 27-25. Happy end!
Το εχουν ξανακανει αλλα δεν παυει να αποτελει highlight: η μια πασαδορος (Καλαντζη) πασαρει στην αλλη (Νακου) που τελειωνει τη φαση με καρφωμα! Κατα τα αλλα το τριτο σετ κατεληξε και παλι σχετικα ευκολα στην πλευρα μας με τη Βαλια Κουσουλη να υποδεχεται καλα, να αμυνεται αριστα και να τελειωνει και δυο φασεις μενοντας στο τερεν σε ολη τη διαρκεια του σετ. Μαλλον δεν αποτελει πια εκπληξη οτι πρωτη σκορερ μας ηταν η Πωλινα Πατραμανη με 15 ποντους.
Με εξαιρεση ενα διπλο λαθος στην ιδια φαση εις βαρος μας, καλη ηταν η διαιτησια των Χρηστου Μαλφα και Γιωργου Αντωνιαδη. Οι συνθεσεις των ομαδων:
ΦΟΙΒΟΣ: (Μονδελος), Ζωγραφου, Πομακη-Πομακιδου, Λεκκου, Βερνεζου, Κιουση, Φακη, Βαρελτζη, Πασχου, Αριστοπουλου, Γεωργιαδη(L)
ΝΙΚΗ: (Μπαϊμπος), Αναγνωστου(c), Τσεκενη, Κουσουλη, Καλαντζη Μ., Πατραμανη, Βασιλακη, Μοκα, Νακου, Λιουκα, Οικονομοπουλου, Τσελεπη, Ηλιοπουλου Χ.(L)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου