Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

Το αηττητο εσπασε, η πρωτια ειναι στο χερι μας

Οταν χανεις ενα παιχνιδι ειναι σκοπιμο να εκθειαζεις τον αντιπαλο για να καλυψεις τις δικες σου ευθυνες για την ηττα. Θα ηταν ομως υπερβολη να δεχτουμε οτι η πρωτη ηττα των κορασιδων μας στο τουρνουα εγινε και απο τον καλυτερο αντιπαλο που αντιμετωπισαμε ως τωρα. Το Λαυριο ηταν μια ομαδα πολυ καλη αμυντικα, με αξιοπρεπες σερβις και αδυναμιες επιθετικα σε τετοιο σημειο που η πλειοψηφια των επιθεσεων της γινοταν μακρια απο το φιλε, για να μη πουμε και πισω απο τη γραμμη των τριων μετρων. Που κριθηκε εις βαρος μας το ματς; Οι φιλοξενουμενες το ηθελαν ΠΟΛΥ περισσοτερο! Ειναι εντυπωσιακος ο τροπος που πανηγυρισαν - ή για να ειμαστε πιο ακριβεις διασκεδασαν - και τα τρια σετ που κερδισαν. Αντιθετα στη δικη ομαδα υπηρξαν πολλες βασικες παικτριες που υστερησαν και που ειναι σιγουρο οτι θα προσπαθησει να ενεργοποιησει μεσα στις επομενες δυο βδομαδες ο Φωτης Μαντζιος για να διατηρησουμε την τελευταια αγωνιστικη την πρωτη θεση του τουρνουα. Να επαναλαβουμε δηλαδη την αντιστοιχη περσινη μας επιτυχια.
Σχετικα καλα ξεκινησε για την ομαδα μας το πρωτο σετ και οι δυο ομαδες συμβαδισαν στο σκορ μεχρι το 8-8. Η υποδοχη μας χαλασε στη συνεχεια και κυριως οι επιθετικες μας επιλογες ηταν για κλαματα με αποτελεσμα το σκορ να φτασει το 11-20 εις βαρος μας και τελικα να χασουμε το σετ με 15-25.
Πιο συγκεντρωμενη εμφανιστηκε η ομαδα μας στο δευτερο σετ, πηρε απο την αρχη το προβαδισμα και το συντηρησε μεχρι τελους του σετ για να το κερδισει με σκορ 25-16. Πολυ καλη εμφανιση απο τη Βασια Μηνου που πηρε αρκετο χρονο συμμετοχης, πετυχε 6 ποντους στο σετ και 8 συνολικα στο παιχνιδι (3 ασσους).
Τα καλα του πρωτου σετ επαναληφθηκαν στο τριτο. Μειναμε κοντα στο σκορ μεχρι το 9-9 και στη συνεχεια η διαφορα μεγαλωσε σταδιακα μεχρι το 15-22 εις βαρος μας. Το ντεμαραζ των τελευταιων λεπτων δεν ηταν αρκετο και το σετ χαθηκε τελικα με σκορ 22-25.
Μονη της πηρε το τεταρτο σετ η Χρυσανθη Βασιλακη. Πετυχε 10 ποντους  (2 ασσους), μερικους μαλιστα με εμφατικο τροπο. Αλλα και γενικοτερα τελειωσε το παιχνιδι με εντυπωσιακη στατιστικη, 26 ποντους (5 ασσους)! Ετσι η ομαδα μας εφερε και παλι τον αγωνα στα ισα κερδιζοντας το σετ με σκορ 25-16.
Κακες κυριως αμυνες εκριναν το tie-break. Το σκορ εφτασε με συνοπτικες διαδικασιες στο 7-13 εις βαρος μας. Η Ξενια Τσεκενη (10 ποντοι στο παιχνιδι) εμεινε στο σερβις μεχρι το 12-13 αλλα αυτο δεν αποδειχτηκε αρκετο και το σετ κατεληξε στις φιλοξενουμενες με σκορ 13-15.
Η συνθεση μας: (Μαντζιος), Κουσουλη, Μηνου, Χριστοφιδη, Δημητριου, Ξενακη, Ηλιοπουλου Χ., Μαστρογιωργη, Ανδρεου, Μητραβελα, Τσελου, Τσεκενη, Βασιλακη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου