Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

Εσπασε το ροδι ...

... η ομαδα των παγκορασιδων μας και πετυχε την πρωτη της νικη και μαλιστα εκτος εδρας με αντιπαλο την Αθηνα Μαγκουφανας. Η νικη μαλιστα ηρθε με εμφατικο τροπο αφου και τα τρια σετ κερδηθηκαν με μεγαλη διαφορα στο σκορ και πιο συγκεκριμενα με 25-12, 25-8  και   25-14. Highlight του αγωνα ο τελευταιος ποντος του τριτου σετ που τον κερδισε ο Βενιαμιν της ομαδας, η δεσποινις Νικολοπουλου.
Η συνθεση μας: (Μαντζιος), Βασιλακη(c), Λωλη, Μπεγκα, Καλτσα, Γεροδημου, Τσαραγκλη, Σκεπετζακη, Πουλαδακη, Καργιου, Νικολοπουλου, Αργυριαδη, Καλαρα.
Υ.Γ. Παγια και προφανης επιθυμια των συντακτων του blog ειναι οι ομαδες του συλλογου να κερδιζουν τους αγωνες τους για οποιο ηλικιακο επιπεδο αυτοι και αν γινονται. Αν ομως η νικη ειναι 'εκ των ων ουκ ανευ' για τη γυναικεια ομαδα, οσο οι ηλικιες κατεβαινουν η απαιτηση για νικη υποχωρει εμπρος στην αναγκη οι αθλητριες να εκπαιδευτουν, να παρουν χρονο συμμετοχης, να χαρουν το παιχνιδι γενικοτερα. Ειναι λοιπον απολυτα αποδεκτη ακομα και η ηττα μιας 'μικρης' ηλικιακα ομαδας προκειμενου να εξυπηρετηθουν οι παραπανω σκοποι της εκπαιδευσης και της συμμετοχης. Η ηττα ομως σε καθε περιπτωση δε χαροποιει κανεναν, ποσο μαλλον μια αθλητρια στα πρωτα της βηματα, που ειμαστε 99,9% σιγουροι οτι θα προτιμουσε να μεινει στον παγκο παρα η ομαδα της να χασει εναν αγωνα. Συμπερασμα: 'παν μετρον αριστον', παραγουμε παικτριες, διαμορφωνουμε αθλητικους χαρακτηρες, κανουμε ηπια κριτικη - για να κανουμε και την αυτοκριτικη μας - και κρυφοκοιταμε και το νικηφορο αποτελεσμα, που ειναι βεβαιο οτι εχει σπουδαιο εκπαιδευτικο χαρακτηρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου