Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Κοριτσια 9, νικες 6!

Με αναλογια 1 παικτρια - 3 οπαδοι, πουλμαν και εκδρομικη διαθεση ταξιδεψε για τη Χαλκιδα η γυναικεια μας ομαδα. Στο αχανες - και με κακη διαγραμμιση - κλειστο της Κανηθου παντως, μονο εκδρομη δεν αποδειχτηκε το παιχνιδι με την τοπικη ομαδα, που παλεψε με ολες της τις δυναμεις για το θετικο αποτελεσμα και τελικα καταφερε να φυγει απο το γηπεδο με ενα βαθμο, πιθανον πολυτιμο στη μαχη που δινει για την παραμονη στην κατηγορια.
Ενα απο τα χειροτερα σετ της φετινης σεζον ηταν για την ομαδα μας το πρωτο του παιχνιδιου. Το 11-14 εγινε 11-21 εξ αιτιας μετριων υποδοχων και ατολμων επιθεσεων και το σετ εκλεισε με 13-25 εις βαρος μας με το 46% μολις των ποντων μας να προερχονται απο δικες μας ενεργειες.
Πολυ κακο βολλεϋ παιχτηκε και απο τις δυο ομαδες στο δευτερο σετ. Η Μαργαριτα Οικονομοπουλου μας κρατησε στο παιχνιδι μεχρι το 21-19 (14 ποντοι, 6 μπλοκ, 3 ασσοι στο ματς), αλλα τελικα κατεληξε και αυτο στις γηπεδουχες με σκορ 28-30.
Πανω απο μισο σετ εμεινε πισω στο σκορ η ομαδα μας και στο τριτο σετ. Δικαιολογημενα οι Χαλκιδαιες αρχισαν να πανηγυριζουν το τριποντο απεναντι σε μια πολυ στατικη - στην κυριολεξια παγωμενη - Νικη. Στο 16-18 ομως ο Νωντας Μπαϊμπος ειχε τη εμπνευση να βαλει στο παιχνιδι τη Μαρια Καλαντζη και να μετατοπισει τη Λουκια Νακου σε θεση ακραιας. Η νεαρη πασαδορος μας εκανε το χρεος της στο ακεραιο, η Νακου βραχυκυκλωσε τις αντιπαλους (13 ποντοι, 3 μπλοκ, 3 ασσοι στο ματς) και το σετ αλλαξε χερια με τελικο σκορ 25-20.
Το νερο ειχε μπει στο αυλακι. Στο τεταρτο σετ ανελαβε δραση η διαγωνια μας Αγγελικη Λιουκα, που αργησε μεν να μπει στο κλιμα του αγωνα αλλα κατεληξε πρωτη σκορερ με 18 ποντους (2 ασσους) και το σετ κατεληξε στην πλευρα μας με σκορ 25-15.
Δεν υστερησε σε ενδιαφερον το tie-break. Παροτι στη αλλαγη τερεν προηγουμαστε με 8-3, οι γηπεδουχες ισοφαρισαν σε 9-9. Η Γεωργια Μοκα δηλωσε για τριτο συνεχομενο ματς 'παρουσα' και με ενα σερι 6-1 το σετ κατεληξε σε 15-10 υπερ μας.
Μετρια διαιτησια εκαναν ο Χριστοφορος Ριγκος και ο Δημητρης Κλεπκος. Οι γηπεδουχοι διαμαρτυρηθηκαν - στα ορια της κιτρινης καρτας - για καποιες αποφασεις τους, αλλα στην πραγματικοτητα τα λαθη ηταν μοιρασμενα σε βαρος και των δυο ομαδων. Οι συνθεσεις των ομαδων:
Α.Γ.Ε. ΧΑΛΚΙΔΑΣ: (Αδαμ), Βουλγαρη(c), Παπαγεωργιου, Γεωργαντα, Λαφαζανη, Μιλιταρου, Ταυταριδου, Παπαθανασιου, Βρουβα, Γιακοβλεβιτς, Λυκου, Μπιταδου(L)
ΝΙΚΗ: (Μπαϊμπος), Αναγνωστου(c), Καλαντζη Μ., Πατραμανη, Μοκα, Νακου, Λιουκα, Μοκα, Τσελεπη, Ηλιοπουλου Χ.(L) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου