Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

Το παλεψε ...

... η ομαδα των παγκορασιδων μας στο εντος εδρας παιχνιδι με αντιπαλο την ομαδα των Βριλησσιων και αν η τυχη δε της γυριζε την πλατη σε καποιες κρισιμες φασεις θα μπορουσε   να φυγει με πολυ καλυτερο αποτελεσμα απο το κλειστο της Κοκκινιας.
Απεναντι σε μια ομαδα, που υπερτερουσε σαφως σε σωματικα προσοντα, τα 'μικρα' κοριτσια του Φωτη Μαντζιου προηγηθηκαν για μεγαλα χρονικα διαστηματα και των τριων σετ αλλα οπως προειπαμε λιγο η τυχη, λιγο καποιες αδρανειες στην υποδοχη τους στερησαν την ικανοποιηση των κερδισμενων σετ.
Τα πεντε χαμενα σερβις εκριναν το νικητη του πρωτου σετ. Παρα τις προσπαθειες της Χρυσανθης Βασιλακη (13 ποντοι, 4 μπλοκ στο παιχνιδι) το σετ εκλεισε με διαφορα ακριβως  πεντε ποντων με σκορ 20-25.
Η καλη οργανωση του παιχνιδιου απο τη Μαρια Πουλαδακη και οι συνακολουθες βελτιωμενες επιθεσεις μας εκαναν ακομα πιο αμφιρροπο το δευτερο σετ. Παρ'οτι ομως βρεθηκαμε μπροστα στο σκορ με 22-21 το σετ κατεληξε στις φιλοξενουμενες με σκορ 22-25.
Αφηνιασε η Αθηνα Λωλη στο τριτο σετ. Πετυχε εννεα ποντους (18 στο παιχνιδι, 5 ασσους)   αλλα για μια ακομα φορα το σετ χαθηκε με την ελαχιστη δυνατη διαφορα των δυο ποντων και τελικο σκορ 23-25.
Η συνθεση μας: (Μαντζιος), Λωλη(c), Βασιλακη, Πουλαδακη, Σκεπεντζακη, Καργιου, Καλαρα, Μπεγκα, Γεροδημου, Τζιτζη, Μαρατου, Δαμιανου, Καλτσα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου