Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Freezing Volleyball

Ξεχαστε το beach-volley, η νεα τρελλα στο χωρο των σπορ ακουει στο ονομα του τιτλου της αναρτησης. Εικοσιτεσσερεις κορασιδες - δωδεκα δικες μας και δωδεκα του Απολλωνα - καταφεραν να φυγουν απο το κλειστο της Ριζουπολης χωρις κανενα(!) σπασμενο απο τα διακοσια σαραντα παγωμενα δαχτυλα τους.
Μετα την ηρωϊκη αποδραση απο το γηπεδο-καταψυξη, το αποτελεσμα του αγωνα περναει σε δευτερη μοιρα. Παρ'ολα αυτα οι εκπαιδευμενες στο ανοιχτο της οδου Πεντελης αλπινιστριες αθλητριες μας καταφεραν να νικησουν κι ολας με σκορ 3-1. Η νικη δεν ηταν ευκολη, οχι μονο λογω των 'καιρικων συνθηκων', αλλα γιατι ο αντιπαλος εβγαλε πληθος δυσκολων αμυνων προκαλωντας ενα σχετικο εκνευρισμο στις ταξεις των δικων μας παικτριων.
25-17 πηραμε το πρωτο σετ, 18-25 χασαμε το δευτερο, 25-19 πηραμε το τριτο και 25-20 πηραμε το τεταρτο και τελευταιο. Η Λοχιας Ορεινων Καταδρομων Αλεξανδρα Νικητοπουλου, που εκτελουσε χρεη coach, χρησιμοποιησε ολες τις αθλητριες της σωζοντας τις απο βεβαιη ψυκτικη αγκυλωση αν τις αφηνε στον παγκο της ομαδας μας.
Η παγωμενη συνθεση μας: Καλαντζη Λ., Νικου, Ηλιοπουλου Χ.(L), Ζιωρη, Ηλιοπουλου Β., Κουσουλη, Τσιριγωνη, Ξενακη, Βασιλακη, Τσιλη, Μηνου, Καλοειδα  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου