Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Finale και για τις νεανιδες

Κατι απο τον περσινο κυριαρχο των tie-break θυμισε η ομαδα των νεανιδων μας στον τελευταιο για τη σεζον 2011-2012 αγωνα της με αντιπαλο την αντιστοιχη ομαδα των Σπατων. Μπροστα στο αρκετο και ιδιαιτερα θορυβωδες κοινο  του 'Σπυρος Λουης', χρειαστηκαν δυο ωρες παρα πεντε λεπτα για να παρει η ομαδα μας μια ατυπη ρεβανς για την ηττα του πρωτου γυρου, που της στερησε ουσιαστικα την προκριση στην επομενη φαση του πανελληνιου πρωταθληματος.
Με τη Μαρια Καλαντζη στο σερβις, το αρχικο 5-7 εις βαρος μας μετατραπηκε γρηγορα σε 11-7 υπερ μας για να ακολουθησει ενα απο τα πιο απιστευτα σερι που εχουμε παρακολουθησει σε αγωνες ολων των ηλικιακων κατηγοριων. Οι Σπαταναιες καταφεραν το 13-8 υπερ μας να το γυρισουν σε 13-21(!)  εις βαρος μας, παρα τα δυο ταϊμ-αουτ που μεσολαβησαν, με αποτελεσμα το πρωτο σετ να μετακομισει στα Σπατα με 19-25.
Στο 9-13 πηρε το σερβις η Βαλια Κουσουλη και στο 16-13 το αφησε δινωντας μας την απαραιτητη ωθηση για την κατακτηση του δευτερου σετ. 4 μπλοκ της Μαριας Αδαμοπουλου, απο τα οποια τα δυο μπλοκ-ιν εσπρωξαν το σετ στην πλευρα μας με σκορ 25-22.
Παρα λιγο επαναληψη του πρωτου σετ ειχαμε στο τριτο. Το υπερ μας 12-7 εγινε γρηγορα εις βαρος μας 13-18. Παλι η Κουσουλη στο σερβις εστειλε το σκορ στο 19-18 -με δυο ασους αναμεσα στους εξη ποντους- για να ολοκληρωσει την ανατροπη η 'παλια' φρουρα, δυο ακομη ασοι απο τη Σοφια Μανετακη και τρεις συνεχομενοι ποντοι απο την Αδαμοπουλου. Τελικο σκορ του σετ 25-19 για τη Νικη.
Κακες υποδοχες και χειροτερες αμυνες χαρακτηρισαν το παιχνιδι μας στο τεταρτο σετ. Λογικα λοιπον κατεληξε στον αντιπαλο ευκολα και με σκορ 16-25. Φτασαμε λοιπον αισιως στο tie-break. Η Σοφια Ζιωρη στο σερβις εστειλε το σκορ στο 5-1 -με δυο ασους συμπεριλαμβανομενους- και εκτοτε μειναμε μπροστα στο σκορ για να ολοκληρωσουμε το σετ με 15-7. Καλο τελος σε μια χρονια που υπο καποιες προϋποθεσεις θα μπορουσε να ειχε στειλει τις νεανιδες μας και στο δευτερο γυρο του πρωταθληματος.
Η συνθεση μας: (Νικητοπουλου), Καλαντζη Μ.(c), Νικου, Καλαντζη Λ., Κουσουλη, Παπαπαυλου, Ηλιοπουλου Β., Ξενακη, Ηλιοπουλου Χ.(L), Αδαμοπουλου, Τσιριγωνη, Μανετακη, Ζιωρη    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου