Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Ποδαρικο με το δεξι.

57(!) λεπτα χρειαστηκε η γυναικεια μας ομαδα για να ξεκινησει νικηφορα το 2012 με αντιπαλο εντος εδρας την ομαδα της Χαλκιδας. Παρα τις σημαντικες απουσιες τα κοριτσια μας δεν αφησαν πολλα περιθωρια αντιδρασης στις Χαλκιδαιες, ο δε coach Νωντας Μπαϊμπος ειχε την τυχη να δει ολες τις παικτριες που χρησιμοποιησε σε καλο βραδυ.
Η Γεωργια Μοκα εμεινε στο σερβις απο το 2-3 εις βαρος μας ως το 7-3 υπερ μας και στη συνεχεια ανελαβε το σκοραρισμα η Αρχοντω Κουτσογιαννη -6 ποντοι στο σετ- μεχρι το σκορ να διαμορφωθει σε 16-10 για την ομαδα μας. Πρωτη εκρηξη της Μαιρης Αργυριαδου στο παιχνιδι, που μενει επι 8 ποντους στο σερβις πετυχαινοντας 5(!) ασους και κλεινει το σετ με 25-11 για τη Νικη.
Το σημειωτη Στεφανο Κλιαφα εβαλαν στο ματι οι παικτριες μας στην αρχη του δευτερου σετ. Πρωτα η Τσελεπη και μετα η Νακου εφτασαν μεχρι το τραπεζι της γραμματειας για να βγαλουν δυο δυσκολες αμυνες. Την κυρια αμυντικη δουλεια ομως εκανε για ενα ακομα παιχνιδι η λιμπερο μας Ισαβελλα Βητου με τροπο αλανθαστο. Δευτερη εκρηξη της Μαιρης Αργυριαδου που παιρνει το σερβις στο 18-11 υπερ μας και τελειωνει το σετ με 25-11 πετυχαινοντας ακομα 4(!) ασους σπαζοντας το ατυπο βολλεϊκο Tendex (16 ποντους στο συνολο).
Ευκολη δουλεια εκαναν το τριτο σετ τα κοριτσια μας. Η Λουτσιανα Τσελεπη σερβιρει μεχρι το 7-0 πετυχαινοντας και 3 ασους και η Ντινα Μαρκου -με 9 ποντους στο παιχνιδι- ολοκληρωνουν το σετ και το ματς με 25-8.
Απροβληματιστη η διαιτησια του Φωτη Μερκατη και του Δημητρη Λεπενιωτη. Οι συνθεσεις των ομαδων:
ΝΙΚΗ: (Μπαϊμπος), Λημναιου, Κουτσογιαννη, Αργυριαδου, Αναγνωστου(c), Βητου(L), Μοκα, Νακου, Μπιτσικα, Λιουκα, Οικονομοπουλου, Μαρκου, Τσελεπη
ΧΑΛΚΙΔΑ: (Αδαμ), Παπαγεωργιου, Τατση(c), Βαρτζη, Βρουβα , Βουλγαρη, Γιακοβλιεβιτς, Λαγου, Καροκε, Μπαγκουτσα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου