Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Finale για τις κορασιδες

Την ηττα γνωρισε στο τελευταιο επισημο παιχνιδι της σεζον η ομαδα των κορασιδων μας, στο παιχνιδι του Ζηρινειου με αντιπαλο τον τοπικο Ζ.Α.Ο.Ν. Τα σημαδια της ελλειψης προπονησεων ηταν εμφανη στην ομαδα μας, που περα των αλλων αντιξοοτητων ειχε και ηλεκτρολογικα προβληματα κατα το πρωτο δεκαημερο του 2012! Χωρις ρευμα εμεινε το ανοιχτο γηπεδο, που παιζει το ρολο προπονητηριου για τις ομαδες των υποδομων μας, εξ αιτιας εργων που πραγματοποιουνται στο παρακειμενο παρκακι. Παρα τις πιεστικες ενεργειες των ανθρωπων του συλλογου μας, το προβλημα λυθηκε μολις δυο μερες πριν τον αγωνα επεκτεινοντας την περιοδο αγωνιστικης αδρανειας που ξεκινησε με τις διακοπες των Χριστουγεννων.
Μιαμιση ωρα καταφεραν λοιπον τα κοριτσια να παλεψουν το παιχνιδι, ισοφαριζωντας μαλιστα προσωρινα σε 1-1 σετ. Αφου το πρωτο σετ κατεληξε ευκολα στο Ζ.Α.Ο.Ν. με 11-25, πηραμε το δευτερο με 25-22. Παλι ευκολα κερδισαν οι αντιπαλοι το τριτο σετ με 17-25 για να γινει μεγαλη μαχη στο τεταρτο, που χαθηκε στις λεπτομερειες με 22-25. Κατα πασαν πιθανοτητα, οι κορασιδες μας θα επανελθουν σε δραση σε καποιο τουρνουα που θα διοργανωσει η Ε.Σ.Π.Α.Α.Α. για τις ομαδες που δεν προκριθηκαν στη δευτερη φαση του πανελληνιου πρωταθληματος
Η συνθεση μας: (Νικητοπουλου), Ζιωρη(c), Λωλη, Τσιριγωνη, Νικου, Μηνου, Καλοειδα, Τσιλη, Ξενακη, Ηλιοπουλου Χ.(L), Κουσουλη, Βασιλακη, Ηλιοπουλου Β.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου