Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Νικη και καλη εμφανιση

Αισιοδοξο ξεκινημα για τις κορασιδες της Νικης στο τουρνουα της '5ης θεσης' της Ε.Σ.Π.Α.Α. Απαλλαγμενες ουσιαστικα απο το βαθμολογικο αγχος της α' φασης, οι κορασιδες μας νικησαν την ομαδα της Ραφηνας με 3-0 σετ αποδιδοντας σε ολο σχεδον το παιχνιδι και καλο βολλεϋ.
Εργολαβια πηρε το πρωτο σετ η Σοφια Ζιωρη. Με καλο σερβις, αποφασιστικο μπλοκ και τελειωμενες επιθεσεις εσπρωξε την ομαδα μας στην κατακτηση του με σκορ 25-19. Αξιος βοηθος αποδειχτηκε η Βασιλικη Ηλιοπουλου με δυσκολες αμυνες και ποντους στην επιθεση.
Το μπλοκ ανελαβε με επιτυχια στο δευτερο σετ η Παναγιωτα Ξενακη. Βελτιωμενη σε σερβις και επιθεση η Βαλια Κουσουλη προσθεσε ποντους στο ενεργητικο της ομαδας. Εντυπωσιακες αμυνες εβγαλαν τα κοριτσια στο σετ αυτο με αποτελεσμα την ευκολη κατακτηση του με σκορ 25-12.
Με 4(!) χαμενα σερβις ξεκινησαμε το τριτο σετ. Και παλι οι 'σκυλισιες' αμυνες μας εβγαλαν απο τη δυσκολη θεση και μας οδηγησαν σε ενα ακομα νικηφορο σετ με σκορ 25-16. Επαψε πια να αποτελει εκπληξη η καλη αποδοση των 'μικρων', της Αθηνας Λωλη και της Χρυσανθης Βασιλακη.
Ενδιαφερουσα προβλεπεται η συνεχεια, μιας και οι αντιπαλοι ειναι πιο ισοδυναμοι απ'οτι στην πρωτη φαση του πρωταθληματος. Στοχος υπαρκτος και εφικτος, ο τερματισμος στην πρωτη τετραδα του τουρνουα.
Η συνθεση μας: (Νικητοπουλου), Ζιωρη(c), Καλαντζη Λ., Μηνου, Ηλιοπουλου Β., Νικου, Κουσουλη, Ξενακη, Λωλη, Βασιλακη, Τσιλη, Ηλιοπουλου Χ.(L)  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου