Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Καλη εμφανιση...κακο αποτελεσμα

Παρ'οτι το πρωτο παιχνιδι της νεας χρονιας δεν ειχε ιδιαιτερη βαθμολογικη σημασια για καμια απο τις δυο ομαδες, η εξελιξη του εκτος εδρας αγωνα της ομαδας των νεανιδων μας με την αντιστοιχη του Γερακα θα μπορουσε να χαρακτηριστει το λιγοτερο συναρπαστικη.
18-25 και 12-25 χασαμε τα δυο πρωτα σετ, με εμφανη τα σημαδια των ελλειπων προπονησεων, οχι τοσο λογω των Χριστουγεννιατικων διακοπων που προηγηθηκαν, οσο λογω του μαθητικου φορτου που οσο περναει η σχολικη χρονια γινεται ολο και μεγαλυτερος για την πλειοψηφια των νεανιδων μας.
Μεταμορφωμενη προς το καλυτερο εμφανιστηκε η ομαδα μας στα δυο επομενα σετ. Η Σοφια Ζιωρη και η Λυδια Καλαντζη εβαλαν τη σφραγιδα τους σ'αυτη τη μεταμορφωση με αποτελεσμα να καταφερουμε να ισοφαρισουμε το παιχνιδι σε 2-2 παιρνοντας τα σετ με σκορ 25-18 και 26-24.
Η μεγαλη προσπαθεια που καταβληθηκε για την ισοφαριση, σε συνδυασμο με την προαναφερθεισα ελλειψη προπονησεων το τελευταιο εικοσαημερο, εφεραν μια αναποφευκτη κοπωση και τη φυσιολογικη απωλεια του tie-break με σκορ 4-15. Ηττα λοιπον με 2-3 στο προτελευταιο παιχνιδι της σεζον για τις νεανιδες, που θα ολοκληρωσουν τις υποχρεωσεις τους την επομενη Κυριακη στο 'Σπυρος Λουης' με αντιπαλο τα Σπατα.
Η συνθεση μας: (Νικητοπουλου), Καλαντζη Μ., Νικου, Μανετακη, Αδαμοπουλου, Τσιριγωνη, Καλαντζη Λ., Κουσουλη, Ηλιοπουλου Β., Τσιλη, Ξενακη, Ζιωρη, Ηλιοπουλου Χ.(L) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου