Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Ανορθοδοξα μεν, νικηφορα δε ...

... περασε η γυναικεια μας ομαδα απο την εδρα του Απολλωνα Αγιου Δημητριου κερδιζοντας τελικα τον ιδιαιτερα νεανικο της αντιπαλο με 3-0 σετ σε μια ωρα και εννεα λεπτα.
Η Ντινα Μαρκου ανελαβε το σκοραρισμα κατα τη διαρκεια του πρωτου σετ και η Λουκια Νακου με τη Γεωργια Μοκα το μπλοκαρισμα της επιθεσης των γηπεδουχων με αξιοσημειωτα μεγαλη επιτυχια. Παρ' ολα αυτα η ομαδα μας βρεθηκε ενα βημα απο την απωλεια του σετ, αφου το σκορ εφτασε το 22-24 εις βαρος μας. Η εμπειρια των κοριτσιων και το σερβις της Αρχοντως Κουτσογιαννη απεκατεστησαν τελικα την ταξη και το σετ κατεληξε στη Νικη με σκορ 26-24.
Οι πρωτοτυπιες συνεχιστηκαν και στο δευτερο σετ. Η Αγγελικη Λιουκα εβγαζε τις αμυνες και η Κουτσογιαννη τις επιθεσεις, συνεπικουρουμενες παντα απο τα μπλοκ της Μοκα. Εστω και με αυτα τα ανορθοδοξα, το σετ περασε πιο ευκολα απο το πρωτο στην πλευρα μας με τελικο σκορ 25-19.
Η Μαιρη Αργυριαδου δυσκολεψε το σερβις της, η Ισαβελλα Βητου ειχε καλη υποδοχη για ενα ακομα παιχνιδι και η Λουτσιανα Τσελεπη ανελαβε το σκοραρισμα απο τη θεση '2' με αποτελεσμα το τριτο σετ να γειρει ακομα ευκολοτερα προς τη μερια της Νικης με σκορ 25-15.
Υπερβολικη ανοχη στις πιαστες πασες της πασαδορου του Απολλωνα εδειξαν οι διαιτητες Αλεξανδρος Σταριδας και Τασος Κουτσομπορης. Κατα τα αλλα απεφυγαν το μεγαλο λαθος μην αλλαζοντας ουσιαστικα τη ροη του παιχνιδιου. Οι συνθεσεις των ομαδων:
ΑΠΟΛΛΩΝ: (Αθανασοπουλου), Τζιντη, Πουλογιαννοπουλου, Πουλογιαννοπουλου Ε., Περρη, Σαχπατζιδου (L), Σωτηροπουλου, Κατσαμα, Γλυνου, Ρηγα (c), Ζουλακη
ΝΙΚΗ: (Μπαϊμπος), Αναγνωστου (c), Νακου, Μοκα, Λημναιου, Τσελεπη, Λιουκα, Μπιτσικα, Κουτσογιαννη, Αργυριαδου, Μαρκου, Οικονομοπουλου, Βητου (L) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου