Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Αυτο ηταν ενα τυπικο ματς Νικης-Μωραϊτη

Ο coach Νωντας βαρεθηκε να το λεει ολη τη βδομαδα: 'Μη σας ξεγελαει η ευκολη νικη του πρωτου γυρου στο Ζηρινειο. Παιξαμε πολυ καλα γι'αυτο τα πραγματα φανηκαν απλα. Η ρεβανς θα χρειαστει πολυ περισσοτερη υπομονη και συγκεντρωση'. Δυο ωρες παρα 14 λεπτα η γυναικεια μας ομαδα διαπιστωνε την αληθεια της ανησυχιας του. Ευτυχως με αισιο τελος, μιας και παρα την απωλεια ενος σετ οι τρεις βαθμοι προστεθηκαν στη φετινη μας συγκομιδη, σπρωχνοντας μας μετα απο αρκετο καιρο στην πρωτη τετραδα του πρωταθληματος.
Ο Θανασης - ο φυλακας του 'Σπυρος Λουης' - εκανε οτι περναγε απο το χερι του για να κρατησει το κλειστο μας στοιχειωδως ζεστο, αλλα η προσπαθεια του εφτασε μεχρι τους 8(!) βαθμους Κελσιου, εναν μολις πανω απο το οριο απο το οποιο επιτρεπεται η διεξαγωγη ενος αγωνα βολλεϋ. Οι λιγοι ηρωϊκοι φιλοι των δυο ομαδων ζεσταθηκαν παρ'ολα αυτα παρακολουθωντας ενα οχι πολυ ποιοτικο αλλα ιδιαιτερα αμφιρροπο παιχνιδι.
Το προβαδισμα στο σκορ του πρωτου σετ περασε απο μεγαλες διακυμανσεις. 14-7 υπερ μας, 18-20 εις βαρος μας και τελικα 25-21 υπερ μας.  Σε καλο βραδυ η πασαδορος μας Λουκια Νακου, περα απο την οργανωση του παιχνιδιου, βοηθησε και στο σκοραρισμα με 7 ποντους, 3 απο τους οποιους με πετυχημενα μπλοκ. Πολλες επιθετικες προσπαθειες πηρε η Ντινα Μαρκου συνεισφεροντας τελικα 12 ποντους.
Ενα παρατεταμενο μπλακ αουτ στο τελος του δευτερου σετ οδηγησε στην απωλεια του. Το σκορ πηγε απο το 13-16 στο 13-25 παρα τους πρωτους χρονους και τα μπλοκ (4 συνολικα στο παιχνιδι και 15 ποντους) της παγωμενης αλλα φορμαρισμενης Λουτσιανας Τσελεπη.
Καλυτερα ξεκινησε το τριτο σετ με την Ισαβελλα Βητου σχεδον αλανθαστη σε υποδοχη και αμυνα και το σκορ να φτανει το 18-12 υπερ μας. Νεο μπλακ αουτ και το σετ εφτασε μια ανασα απο το να χαθει, αφου το σκορ μετατραπηκε σε 20-24. Με επικεφαλης της αντεπιθεσης τη Μαιρη Αργυριαδου ομως (15 ποντοι στο παιχνιδι), αρχικα ισοφαρισαμε και τελικα πηραμε το σετ με 28-26.
Πιο ευκολα κατεληξε στην πλευρα μας και το τεταρτο σετ με σκορ 25-17. Η Γεωργια Μοκα ανελαβε ελεγκτης εναεριας κυκλοφοριας με 4 μπλοκ και 11 ποντους συνολικα και η Αγγελικη Λιουκα πετυχε τους δυο τελευταιους ποντους του σετ και του παιχνιδιου (10 συνολικα).
Κομπουρας-Κοτσιμης διαιτητευσαν ενα μεγαλο σε διαρκεια και πλουσιο σε φασεις παιχνιδι χωρις κανενα ουσιαστικο λαθος. Οι συνθεσεις των ομαδων:
ΝΙΚΗ: (Μπαϊμπος), Αναγνωστου (c), Νακου, Μοκα, Μπιτσικα, Τσελεπη, Λιουκα, Αργυριαδου, Οικονομοπουλου, Λημναιου, Κουτσογιαννη, Μαρκου, Βητου (L)
ΣΧ. ΜΩΡΑΪΤΗ: (Καλαμποκης), Δρακονταειδη (c) Διαβαστη, Κουτσια, Κασιμερη, Βολιωτη, Παπαδαμαντιου, Σαβραμη, Γεννηματα, Λιανου, Παριση, Παϊκου (L) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου