Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Δωσ' τους tie-break και παρ'τους την ψυχη!

3 στα 3 νικηφορα tie-break για την ομαδα των κορασιδων στη φετινη σεζον. Θυμα μας αυτη τη φορα η Θετις Βουλας, που αφου προηγηθηκε με 3-9 και 6-11 στο πεμπτο σετ, πιστεψε πως θα εφευγε με το διποντο απο το 'Σπυρος Λουης'. Λυδια Καλαντζη και Ευη Λαουρδεκη ειχαν ομως 'ασσους' κρυμμενους στο μανικι και πετυχαινοντας τρεις η μια και εναν η αλλη στις τελευταιες φασεις του αγωνα πανηγυρισαν εξαλλα τη νικη με 17-15, απεναντι σε εναν αντιπαλο που τον αδικει καταφωρα η βαθμολογικη του θεση.
Πρωτη και αηττητη ηταν η Θετις στον ομιλο της στην πρωτη φαση, με ρεκορ 9-0 νικες και 27-2 σετ! Με αυτον τον αερα μπηκε στο πρωτο σετ και το πηρε σχετικα ευκολα με 17-25. Τα κοριτσια μας εγιναν προσεκτικοτερα στο δευτερο σετ, που κατεληξε στη Νικη με 25-20.
Με 4-4 εφτασε στο σερβις η Χριστινα Τσιριγωνη στο τριτο σετ και εμεινε εκει για 8 ποντους, πετυχαινοντας και τρεις ασσους. Η Μαρια Αδαμοπουλου τελειωσε το σετ με 25-22 υπερ μας, ευστοχωντας σε μερικες πολυ κρισιμες επιθεσεις.
6-6 ηταν το σκορ στο τεταρτο σετ, οταν συνεβη το black -out της ομαδας μας, δεχθηκαμε μια βροχη απο ασσους και η Θετις ισοφαρισε με 8-25. Η συνεχεια ειναι γνωστη, νικη με 3-2 και το blog μας προτεινει στην ομοσπονδια ολα τα ματς να διαρκουν πεντε σετ, ωστε μετα βεβαιοτητος να κατακτησουμε το πρωταθλημα αηττητοι!
Η συνθεση μας: Μανετακη, Αδαμοπουλου, Λαουρδεκη, Τσαντε Φ., Καλαντζη, Νικου, Ζιωρη, Τσιριγωνη, Κουσουλη, Ξενακη, Λωλη, Ηλιοπουλου Β. (L).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου