Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

Ευτυχως νικησαμε ....

Γιατι αλλιως μηνες θα συζηταγαμε για τις 6...! καμικαζι απο το Κορωπι, που σταθηκαν πολυ αξιοπρεπως απεναντι στις κορασιδες μας, σε ενα ματς που ξεπερασε σε διαρκεια τις δυο ωρες.
Ολα ξεκινησαν καλα με το πρωτο σετ να καταληγει στα χερια μας με 25-19 και τη Σοφια Μανετακη να επανερχεται μετα απο 15 μερες στην ενεργο δραση, επηρεασμενη μεν απο τον τραυματισμο της αλλα με καλο σερβις και εξυπνες επιθεσεις να αυξανει το ειδικο βαρος της ομαδας μας.
Η κακη αρχη στο δευτερο σετ (2-9) δημιουργησε μια διαφορα που δεν εξισορροπηθηκε ποτε, παρα το ανακατεμα της τραπουλας απο την Αλεξανδρα Νικητοπουλου, που χρησιμοποιησε -εστω και για λιγο- ολες τις παικτριες που ειχε στη διαθεση της και το σετ εληξε 17-25 εις βαρος μας. Πολυ καλη για δευτερο συνεχομενο παιχνιδι η Βαλια Κουσουλη, κερδιζει ποντους απο παιχνιδι σε παιχνιδι, δεδομενης και της μικρης ηλικιας της.
Οι χαμηλοι βιορυθμοι μας διατηρηθηκαν και στο τριτο σετ με φυσιολογικο αποτελεσμα το 19-25 και παλι εις βαρος μας. Η Μαρια Αδαμοπουλου με 3 μονα μπλοκ εκανε αισθητη την παρουσια της στο φιλε και μαλιστα απεναντι στις ...... λιγες αλλα ψηλες ακραιες του αντιπαλου.
Στο τεταρτο σετ σημανε γενικη αντεπιθεση. Επανηλθαμε στο ψηλο σχημα του πρωτου σετ με την επαναφορα στο παρκε της Παναγιωτας Ξενακη και το παιχνιδι μοιραστηκε ορθολογικοτερα απο την πασαδορο μας Λυδια Καλαντζη με αποτελεσμα την ισοφαριση με 25-21.
Το tie-break ειναι το αγαπημενο σετ αυτης της ομαδας! Καθησαμε αναπαυτικα στις θεσεις μας και παρακολουθησαμε τα κοριτσια να κερδιζουν με 15-10, με την Ευη Λαουρδεκη επιτελους να ζεσταινεται και με τρεις ασσους και τρεις δυσκολες επιθεσεις τελειωμενες να σωνει την παρτιδα. Καλη εμφανιση και απο τη λιμπερο μας Βασιλικη Ηλιοπουλου, που ξεκιναει μια πλουσια σε αγωνες περιοδο μιας και ειναι βασικο στελεχος και της ομαδας των παγκορασιδων.
Η συνθεση μας: Μανετακη, Αδαμοπουλου, Λαουρδεκη, Παπαπαυλου, Τσαντε Φ., Καλαντζη, Νικου, Τσιριγωνη, Καλοειδα, Λουσουλη, Ξενακη, Ηλιοπουλου Β.(L). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου