Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Η κοπη της πιττας μας σε φωτογραφιες.

Θα μπορουσαμε να γεμισουμε πολλες σελιδες του blog μας με το φωτογραφικο υλικο απο την κοπη της πιττας του συλλογου μας. Θα περιοριστουμε ομως σε μια συλλογη απο μερικες σημαντικες στιγμες και ιδιαιτερα απο εκεινες που εχουν μεγαλυτερη σχεση με το τμημα του βολλεϋ.
Και αρχιζουμε με το Δημαρχο Αμαρουσιου Γιωργο Πατουλη και την πολυ τιμητικη αποστροφη του λογου του: 'Ουτε ενα ευρω της χορηγιας μας προς τη Νικη δεν πηγαινει χαμενο!'

  Συνεχεια με τον προεδρο του συλλογου μας Αντωνη Τσεκενη, που υποδεχεται τον προεδρο της Κ.Α.Ε. Μαρουσι, παλαιμαχο τερματοφυλακα του Παναθηναϊκου Βασιλη Κωνσταντινου.

Ο γραμματεας της Νικης Κωστας Παπακωνσταντινου παραλαμβανει, απο τον αρχηγο της ομαδας βολλεϋ του Παναθηναϊκου Σωτηρη Πανταλεοντα τη φανελλα του, υπογεγραμμενη απο ολους τους συμπαικτες του, παρουσια της παλιας δοξας του σπορ Ρουλη Αγραπιδακη.

Ο γενικος αρχηγος του συλλογου Βασιλης Καλαντζης τιμα την αθλητρια του Παναθηναϊκου Εφη Μαρτσουκακη, που εκλεισε τη σπουδαια καριερα της με τα χρωματα της Νικης.

 Ο Δημαρχος και ο Προεδρος απαθανατιζονται με τους εφηβους μπασκετμπολιστες μας, που εισηχθησαν φετος στα Ανωτατα Εκπαιδευτικα Ιδρυματα.

 Παναγιωτης Τριανταφυλλου και Βαϊος Γιωρας, αθλητης και προπονητης του μπασκετ με αμαξιδιο -σε μια απο τις πιο συγκινητικες στιγμες της εκδηλωσης- κοβουν την πιττα παρουσια του προεδρου μας Αντωνη Τσεκενη.


Ο ακουραστος γενικος αρχηγος μας Βασιλης Καλαντζης τιμα στο προσωπο του Δημοσθενη Γιαννουλη τους γονεις-οπαδους της ομαδας μας.

Οι προπονητριες των υποδομων του βολλεϋ και υπευθυνες για την οργανωση του αγωνα επιδειξης στην εκδηλωση, Νανσυ Μυλωνοπουλου και Φιλιππα Νανουρη.

Η ομαδα επιδειξης μπασκετ στην εκδηλωση, με τα δωρα των χορηγων μας ανα χειρας.

Η τιμηθεισα για την πορεια της μεσα στο 2010 ομαδα των κορασιδων μας με την προπονητρια τους Αλεξανδρα Νικητοπουλου.

Η επισης τιμηθεισα για την πορεια της μεσα στο 2010 ομαδα παιδων του συλλογου μας.

Τρεμετε αντιπαλοι ...... η mini ομαδα επιδειξης του βολλεϋ κοιταζει στο μελλον με το πιο ......αγριο βλεμμα της!

Η γυναικεια ομαδα με τον προπονητη της Νωντα Μπαϊμπο και το διοικητικο συμβουλιο της Νικης πλασιωνουν τους τιμηθεντες Σ. Πανταλεοντα, Ε. Μαρτσουκακη και Δ. Γιαννουλη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου