Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Μικρες αλλα θαυματουργες!

2 στα 2 για τις παγκορασιδες του συλλογου μας, που δειχνουν να βαδιζουν στο δρομο των κορασιδων: παλευουν τα παιχνιδια μεχρι τελους, χρησιμοποιουν πιο πολυ μυαλο παρα δυναμη και διαθετουν mentalite νικητη.
Το κακο ξεκινημα του πρωτου σετ δε διορθωθηκε ποτε και το σετ κατεληξε στον Ιωνικο με 8-25. Κακη υποδοχη, κακη εκτιμηση του χωρου σε πολλες φασεις, σε συνδυασμο με το καλο σερβις του αντιπαλου, δεν αφησαν περιθωρια αμφισβητησης για το νικητη αυτου του σετ.
Μαγικη μεταμορφωση στο δευτερο σετ και ανετη επικρατηση με 25-13. Δυσκολεψαμε και εμεις  το σερβις μας, τα κοριτσια εγιναν πολυ προσεκτικοτερα στην αμυνα, η Παναγιωτα Ξενακη λειτουργησε υποδειγματικα σαν 3αρι και το κερασακι στην τουρτα εβαλε η Βασιλικη Ηλιοπουλου κλεινοντας το σετ με 5 ασσους!
Δυο οψεις ειχε το τριτο σετ. Μπροστα με διαφορα μεχρι τη μεση του σετ, και στη συνεχεια ροκανισμα της διαφορας απο τον Ιωνικο και αγχωδες αλλα νικηφορο φιναλε με 25-23. Παρα το καλο μοιρασμα του παιχνιδιου απο την πασαδορο μας Χριστινα Ηλιοπουλου, πολλες επιθεσεις μας δεν ολοκληρωθηκαν με ορθοδοξο τροπο αλλα με 'πλασοκαρφα'.
Το τεταρτο σετ αρχισε με τροπο παρομοιο με το πρωτο: δυσκολιες στην υποδοχη και 5-8 μεχρι να ερθει στο σερβις η Χρυσανθη Βασιλακη και να ανατρεψει το σκηνικο,δινοντας μας το προβαδισμα με 12-8. Η Ξενια Τσεκενη με το ιδιαιτερο στυλ της στην επιθεση και το σερβις απλοποιησε τα πραγματα και εστειλε το σετ στην πλευρα της Νικης με 25-16.
Η συνθεση μας: Ανδριτσου, Βασιλακη, Δημητριου(L), Ηλιοπουλου Β., Μενεγη, Μητραβελλα, Ξενακη, Τσεκενη, Τσελλου, Ηλιοπουλου Χ., Χριστοφιδη, Ανδρεου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου