Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Η Νικη ξανα στο δρομο με τις ... νικες.

Οπως ταιριαζει στις σοβαρες ομαδες, μια εβδομαδα ηταν αρκετη για να ξεπερασουν τα κοριτσια της γυναικειας μας ομαδας το σοκ της ηττας απο το Κορωπι. Και οχι μονο επαιξαν καλο βολλεϋ για μεγαλα διαστηματα του αγωνα με το Χαλανδρι, αλλα με μεγαλη χαρα ειδαμε και τις αρκετες ταλαιπωρηθεισες απο τραυματισμους τον τελευταιο μηνα παικτριες μας, να βρισκονται και παλι σε καλη κατασταση, ετοιμες για τη συνεχεια.
Μια ωρα και εικοσιενα λεπτα χρειαστηκαν για να καμψουμε την αντισταση του τεταρτου στη βαθμολογια αντιπαλου μας. 25-12, 25-18, 23-25, 25-19 τα σετ με τα σκορ να εκφραζουν απολυτα την εικονα του καθε σετ. Ορεξατο ξεκινημα, σοβαρη συνεχεια, χαλαρωμα και παλι σοβαροτητα οδηγησαν στο τελικο 3-1.
Γκρινιαρα -αδικαιολογητα- η εξεδρα των γηπεδουχων, προκαλεσε τη  -μεσα σε απολυτα αθλητικα πλαισια- θυμωμενη αντιδραση των παικτριων μας. Και μιας και η Ματινα Γιαννουλη περναει τη soft(!) φαση της, Λουκια Νακου και Αγγελικη Λιουκα ανελαβαν με τους πανηγυρισμους τους να κοψουν τον αερα των, συν τοις αλλοις εχοντων αγνοια των κανονισμων, οπαδων των γηπεδουχων. Η διαιτησια των Κομπουρα-Βουδουρη παρεμπιπτοντως, ηταν αρκετα καλη με ελαχιστα και μοιρασμενα λαθη, που δεν επηρεασαν το τελικο αποτελεσμα.
Η libero μας Λιλη Φουσιανη εβγαλε για ενα ακομα παιχνιδι μερικες πολυ δυσκολες αμυνες, την ωρα που η Βιβη Κονιανου με αρκετους ασσους και τελειωμενες επιθεσεις εκανε δυναμικο come-back. Το βραδυ ανηκε παντως στις κεντρικες μας, με την Ευα Χαραλαμπους κατ' αρχην να ταλαιπωρει τον αντιπαλο με το πολυ καλο σερβις και τις επιθεσεις σε πρωτο χρονο. Η Τονια Βαμβακοπουλου ομως παιρνει τον τιτλο του MVP του αγωνα με τα αδιαπεραστα μπλοκ που εστησε, ειτε μονα, ειτε διπλα με τις Νακου-Λιουκα, και πολλους τελειωμενους πρωτους χρονους.
Οι συνθεσεις των ομαδων: ΧΑΛΑΝΔΡΙ: Μαυριδη, Παυλιδου, Μπρατσιακου, Λιαρουτσου, Καλλιπολιτη, Μπιτσικα, Αργυριαδου, Τρακα-Ζαρκαδη, Κουτσογιαννη, Πανα, Ρουχουτη(L), Περσιδου(L).
ΝΙΚΗ: Λιουκα, Κονιανου, Νακου, Γιαννουλη, Βαμβακοπουλου, Φουσιανη(L), Χαραλαμπους, Αναγνωστου, Λημναιου, Παπακωνσταντινου, Χατζηθεοδωρου, Μοκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου