Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Flash-back στις Νεανιδες.

Δεν τις εχουμε ξεχασει επειδη δεν καταφεραν να περασουν στη δευτερη φαση του πρωταθληματος τους! Απλως η επικαιροτητα των αλλων μας ομαδων τρεχει και η παρουσιαση των στατιστικων της ομαδας των νεανιδων μπορουσε να μεινει λιγο πιο πισω. Ηρθε ομως η ωρα να δουμε τι καταφεραν τα δευτερα μεγαλυτερα σε ηλικια κοριτσια μας στη συντομη για φετος πορεια τους.
Η προπονητρια τους Αλεξανδρα Νικητοπουλου μας παραχωρησε τα στοιχεια που θα παρουσιασουμε παρακατω και τα οποια ηδη εχει συζητησει με τις παικτριες της. Και χωρις να γινομαστε δουλοι της στατιστικης, για μια ακομα φορα εντυπωσιαστηκαμε απο την αληθεια των αριθμων και ειδαμε τα κοριτσια απο μια αλλη πλευρα, χωρις πια να μας επηρεαζει η ενταση των αγωνων.
Στην κατηγορια του σερβις: Σοφια Μανετακη και Ειρηνη Φωτοπουλου ξεχωρισαν με ποσοστα 73% και 72% αντιστοιχα σε ασσους και δυσκολα σερβις.
Στην κατηγορια της υποδοχης: παλι μπροστα η Μανετακη με ποσοστο 77% σε υποδοχες-πασες στον πασαδορο και γενικοτερα στο τμημα της περιοχης των 3 μετρων που ειναι κοντα στον πασαδορο. Πισω της εγινε μεγαλη μαχη με πρωτες την Ευα Χαραλαμπους με 67%, τη Φωτοπουλου και τη Ζιωρη με 63% και τη Μαρια Αδαμοπουλου με 62%.
Στην κατηγορια της επιθεσης: Φωτοπουλου και Αδαμοπουλου προηγουνται με 70% και 69% αντιστοιχα σε τελειωμενες και δυσκολες επιθεσεις. Ακολουθει η Μανετακη με ποσοστο 60%.
Στην κατηγορια της αμυνας: η πανταχου παρουσα Μανετακη ξεχωρισε με 84% δυσκολες αμυνες και ευκολοτερες που εγιναν αρχες κοντρας. Παλι πισω της εγινε μαχη με επικεφαλης τη Φωτοπουλου με 76% και απο κοντα Χαραλαμπους με 74%, Αδαμοπουλου με 73% και η Σοφια Ζιωρη με 72%.
Στην κατηγορια του μπλοκ: Αδαμοπουλου και Φωτοπουλου προηγουνται με ποσοστα 82% και 80% αντιστοιχα σε μπλοκ-ιν και μπλοκ-σπασιματα που δινουν την ευκαιρια κοντρας.
Στην κατηγορια των σκορερ: ξεχωρισε η Χαραλαμπους με 87 ποντους. Την ακολουθησαν η Ευη Λαουρδεκη με 65 ποντους, η Παναγιωτα Λημναιου με 59, η Αδαμοπουλου με 57 και η Φωτοπουλου με 52.
Στην κατηγορια της πασας: η Ειρηνη Παπακωνσταντινου με 41% καλες και πολυ καλες πασες πηρε πολυ περισσοτερο χρονο συμμετοχης απο τη Μαρια Σκαρλατου και για αυτο η συγκριση θα ηταν αδικη και για τις δυο.
Και ενα ευκολο συμπερασμα: Μανετακη, Αδαμοπουλου, Ζιωρη και Λαουρδεκη εμφανιζονται σε πολλες απο τις παραπανω κατηγοριες. Γεγονος απο μονο του αισιοδοξο, αφου φετος ηταν κορασιδες ηλικιακα και δεν ειχαν πληρη συμμετοχη στην ομαδα των νεανιδων. Του χρονου θα ειναι παλι εκει να μας απασχολουν με τα νουμερα τους ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου