Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Καλη αρχη για τη νεοτατη ομαδα μας.

Τι περισσοτερο μπορουσε να ζητησει απο τα κοριτσια της στην πρεμιερα η Νανσυ Μυλωνοπουλου; Παρα το οφθαλμοφανες αγχος τους -η Χριστινα τρεις φορες ξεχασε οτι ειναι η σειρα της στο σερβις!- οι παγκορασιδες μας ξεπερασαν ευκολα το εμποδιο του Κολλεγιου Αθηνων κερδιζοντας με 3-0     (25-10, 25-12, 25-21).
Στη δευτερη επισκεψη μας φετος στο καταπληκτικο κλειστο του Κολλεγιου, οι παικτριες μας εζησαν εντονα καθε στιγμη του πρωτου τους αγωνα και υποδεχτηκαν με μεγαλη χαρα τη πρωτη τους νικη. Και δε θα ηταν υπερβολη αν λεγαμε οτι πιο εντονα απ' ολους εζησε το παιχνιδι ο εφορος τους Δημητρης Μενεγης, που χειροκροτησε με ενθουσιασμο ολους ανεξαιρετως τους 75 ποντους μας.
Το πολυ καλο σερβις μας αποσυντονισε τον αντιπαλο, που εκανε πανω απο εναμιση σετ να μπει στη διεκδικηση του αγωνα. Στη συνεχεια η coach μας χρησιμοποιησε ολες τις παικτριες της, δινοντας στους γηπεδουχους την ευκαιρια να μειωσουν τη διαφορα δυναμικοτητας. Ετσι στο τελος του τριτου σετ χρειαστηκε ενα σερι ασσων για να παρουμε το παιχνιδι χωρις απωλεια σετ.
Η συνθεση μας: Βασιλακη, Ηλιοπουλου Β., Ηλιοπουλου Χ., Κουσουλη, Μενεγη, Μηνου, Μητραβελλα, Ντουσκα(L), Ξενακη, Τσεκενη, Τσελλου, Τσιλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου