Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Λιγη ...... Σοφια να'χαμε ......

Τριτη συνεχομενη ηττα των κορασιδων μας, στη δευτερη φαση του πανελληνιου πρωταθληματος, με 0-3 απο την Αθηνα Μαγκουφανας, αλλα με καλη εμφανιση και με τις δικαιολογιες να φτανουν και να περισσευουν αυτη τη φορα: ο αντιπαλος αηττητος σε αυτη τη φαση του πρωταθληματος και δευτερος στον ομιλο του με ρεκορ 8-1 νικες και 26-6 σετ στην πρωτη φαση. Και η ομαδα μας με βασικες απουσιες, Μανετακη, Ζιωρη και Καλοειδα ειτε λογω τραυματισμων ειτε λογω ασθενειων, δε μπορεσαν να βοηθησουν τις συμπαικτριες τους. Η αρχηγος μας παντως ηταν εκει και εμψυχωνε απο τον παγκο τα κοριτσια που παλευαν στο παρκε.
Και πραγματι οσες επαιξαν το παλεψαν μεχρι τελους. Προηγηθηκαν και στα τρια σετ, εχασαν το δευτερο και το τριτο στις λεπτομερειες, (19-25, 22-25, 21-25) και γενικα προσπαθησαν να παιξουν και για τις απουσιαζουσες συμπαικτριες τους. Σε πολυ καλο απογευμα η Βαλια Κουσουλη ηταν πανταχου παρουσα στο παιχνιδι, καλο σερβις, αψογες υποδοχες, πολλες αμυνες και αρκετες τελειωμενες επιθεσεις. Η Μαρια Αδαμοπουλου 'παγωσε' την αντιπαλη επιθεση με μερικα επιτυχημενα ατομικα μπλοκ. Η Ευη Λαουρδεκη μας υπενθυμισε οτι 'ειναι εδω' με τρεις ασσους και αρκετες τελειωμενες επιθεσεις. Μηπως coach Αλεξανδρα της ταιριαζει περισσοτερο η θεση 4 απο τη θεση 3; Η Μαριαλενα Νικου τελος μοιρασε ορθολογικα το παιχνιδι μας παρ'οτι δεν πηρε παντα και τις καλυτερες των υποδοχων.
Ενα μεγαλο μερος του δυσκολου προγραμματος της δευτερης φασης τελειωσε. Ευκολα ματς σε αυτη τη φαση δεν υπαρχουν, καποιοι αντιπαλοι ομως ειναι σιγουρα πιο βατοι. Σηκωνουμε τα μανικια και παμε απο το αλλο Σαββατο για επιστροφη στις νικες.
Η συνθεση μας: Αδαμοπουλου, Λαουρδεκη, Παπαπαυλου, Τσαντε Φ., Καλαντζη, Νικου, Τσιριγωνη, Κουσουλη, Ξενακη, Τσεκενη, Ηλιοπουλου Χ,. Ηλιοπουλου Β.(L)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου