Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Χριστουγεννα σε 'saloon'!

Απολυτα δικαιολογησε το χαρακτηρισμο που του εχουν δωσει οι ιδιοι οι οπαδοι του το κλειστο του Παπαγου, στον αγωνα που εδωσε εκει η γυναικεια μας ομαδα με αντιπαλο το τοπικο συγκροτημα του φιλου προπονητη Αντωνη Πουμπουρα. Κοσμος πολυς, θορυβωδης, καποιες στιγμες αγενης, αλλα βασικα θερμος και ενθουσιωδης με την ομαδα του. Τι επιδραση ειχε αυτο το κλιμα στη δικη μας ομαδα; Χωρις ενδοιασμους, πολυ θετικη! Ισως για πρωτη φορα φετος τα κοριτσια μας εβγαλαν στο παρκε δυναμισμο πρωτογνωρο για τη mentalite της ομαδας μας, με αποτελεσμα και η ποιοτητα του βολλεϋ που παιξαμε -στα τρια τουλαχιστον απο τα τεσσερα σετ- να ειναι ιδιαιτερα υψηλη.
Και για να μην αδικουμε τους δικους μας οπαδους, παραπανω απο αρκετοι ακολουθησαν την ομαδα μας στους προποδες του Υμηττου και σιγουρα εμειναν ευχαριστημενοι και απο το αποτελεσμα αλλα κυριως απο τον τροπο που αυτο επιτευχθηκε: διαβασμενος coach, ακριβεις υποδοχες, φανατισμενες επιθεσεις και πανω απ'ολα εντυπωσιακα μπλοκ και 'διαβολεμενες' αμυνες σε καθε γωνια του γηπεδου. Ας τονιστει δε για μια ακομα φορα, οτι ο Παπαγου καθε αλλο παρα νεοφωτιστος δειχνει. Μπορει να ακουγεται σαν μεταφυσικη αποψη σε ενα χωρο πολυ ρεαλιστικο οπως ο αθλητισμος, αλλα τελικα οι φανελλες καποιων συλλογων ειναι βαριες. Και δεν πανε πανω απο δεκα χρονια απο τη μερα που η ομαδα του προεδρου Αριστειδη Γολεμη αγωνιζοταν στην Α1 Εθνικη Κατηγορια.
Μικρα επιτυχημενα σερι σημαδεψαν τα δυο πρωτα σετ. Στο πρωτο το   3-6 εις βαρος μας εγινε 8-6 υπερ μας και λιγο αργοτερα το 11-8 εγινε 16-8 για να κερδισουμε τελικα το σετ με 25-16. Στο δευτερο το 8-7 μετατραπηκε σε 14-7 για να το ολοκληρωσουμε και αυτο νικηφορα με σκορ 25-21.
Στο 4-3 του τριτου σετ εγινε η φαση που παρα λιγο να αλλαξει τη ροη του αγωνα: η δεσποινις Ιλανιδου γυρισε το γονατο της και αποχωρησε υποβασταζομενη (της ευχομαστε γρηγορη επιστροφη στην ενεργο δραση). Κατα περιεργο τροπο η αποχωρηση της επηρεασε περισσοτερο τη δικη μας ομαδα παρα τον Παπαγου, με αποτελεσμα το παχνιδι να γυρισει αρχικα σε 4-8 και στη συνεχεια σε 6-13 και τελικως σε 13-25.
Οι αναθαρρημενοι αντιπαλοι παλεψαν και το τεταρτο σετ, αλλα οπως προειπαμε το βραδυ ανηκε στα κοριτσια της Νικης. 26-24 και νικη σε δυο ωρες παρα 13 λεπτα. Ειναι ισως νωρις για τετοιους υπολογισμους, αλλα σε καθε περιπτωση το να κανεις το 2-0 με αντιπαλο μια απο τις ομαδες που βρισκονται αυτη τη στιγμη ψηλοτερα στη βαθμολογια ειναι μια υποθηκη που πιθανον στο μελλον θα εξαργυρωσουμε ακριβα.
Δεν υπαρχει παικτρια που να υστερησε απο την ομαδα μας. Μοκα και Τσελεπη 'ευθυνονται' για την επικρατηση μας πανω στο φιλε σχεδον σε ολη τη διαρκεια του αγωνα. Αργυριαδου και Λιουκα επεστρεψαν στο γηπεδο που περασαν λιγα ή πολλα απο τα χρονια της προηγουμενης αθλητικης ζωης τους και πηραν το πραγμα 'προσωπικα'. Καποιες στιγμες το παιχνιδι εμοιαζε με 'βεντετα' με αντιπαλο την σε εξαιρετικο βραδυ τεως συμπαικτρια τους Ισμηνη Γαλιγαλη.
Αντιφατικες εικονες δημιουργησαν οι διαιτητες Αντωνης Ζωης και Αλεξανδρος Σταριδας. Θα ηταν αδικο να τους χρεωθει το μεγαλο λαθος, αφησαν ομως και τις δυο ομαδες να γκρινιαζουν με τις αποφασεις τους. Στα ελαφρυντικα τους οι πολλες και με μεγαλη διαρκεια φασεις του αγωνα και η ενταση που δημιουργουσε η πολυ 'ζωηρη' εξεδρα. Οι συνθεσεις των ομαδων:
ΠΑΠΑΓΟΥ: (Πουμπουρας), Γαλιγαλη, Κορακοβουνη, Μιχαηλιδη, Χατζησωκρατη(c), Χρυσομαλλη, Θανοπουλου, Δουκα, Πασσιαλη(L), Βλαγκα, Βασσαλου(L), Δημα, Ιλανιδου
ΝΙΚΗ: (Μπαϊμπος), Λημναιου, Κουτσογιαννη, Αργυριαδου,     Αναγνωστου(c), Βητου(L), Μοκα, Νακου, Μπιτσικα, Λιουκα, Οικονομοπουλου, Μαρκου, Τσελεπη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου