Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Οταν πριν απο 15 μηνες ξεκιναγε η λειτουργια αυτου του μπλογκ ειμαστε σιγουροι οτι καναμε μια καλη κινηση. Η προβολη των δραστηριοτητων μιας αθλητικης κυψελης, οπως το τμημα βολλευ της Νικης Αμαρουσιου, δε μπορει παρα θετικα αποτελεσματα να εχει και στην αναπτυξη του τμηματος αλλα και γενικοτερα στη ζωη της πολης που ζουμε και εργαζομαστε. Το διαδικτυο ειναι πια αναποσπαστο μερος της καθημερινης μας ζωης και παρα τις οποιες στρεβλωσεις ειναι ενα σαφες βημα προς τη δημοκρατικοτερη διακινηση των ειδησεων και των ιδεων.
Ο τριτος μηνας της λειτουργιας του μπλογκ - ο Δεκεμβρης του 2010 - ηταν για μας ενα οροσημο, αφου ξεπερασαμε τοτε τα 1200 'χτυπηματα' το μηνα, που σημαινει οτι πανω απο 40 ανθρωποι τη μερα εμπαιναν να δουν τα νεα της ομαδας. Το ρεκορ αυτο συνετριβη πανηγυρικα το μηνα που περασε. Σχεδον 1800 επισκεψεις εγιναν το Νοεμβριο του 2011, δηλαδη 60 πια φιλοι της ομαδας, καποια στιγμη της μερας, εχουν στο μυαλο τους τη Νικη και ανατρεχουν στο μπλογκ που την προβαλει και τη στηριζει.
Η προσπαθεια θα συνεχιστει και θα εμπλουτιστει. Απο εσας που την παρακολουθουν περιμενουμε σχολια και ιδεες για τη βελτιωση της. Και επειδη εντυπωσιαζομαστε οταν καμμια φορα φιλοι της ομαδας μας ρωτουν με απορια 'εχει και μπλογκ η Νικη;', μη ξεχνατε να διαδιδετε την παρουσια μας σε ολους εκεινους που ενδιαφερονται για το σπουδαιο εργο που γινεται απο την ομαδα μας σε αυτη την αθλητικη γωνια της Αθηνας. 

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΤ ΑΡΧΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ blog ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙΣ ΣΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ.
    Τυχαίο ? δέν νομίζω. Προχώρα λοιπόν Γιώργο καί θά είμαστε πάντα δίπλα σου ! !
    (μήπως έχω επηρεασθεί από τίς διαφημίσεις ? ).
    ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή