Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Βιοι αντιθετοι.

Ακριβως αντιθετη εικονα με τις νεανιδες εμφανισαν οι κορασιδες μας στον εκτος εδρας αγωνα με το Κολλεγιο Αθηνων. Παρα το οτι δε φτασαμε σε ψηλα επιπεδα αποδοσης η εμφανης ανωτεροτητα της ομαδας μας ηταν αρκετη για να μας δωσει τη νικη.
Το αρχικο μουδιασμα του 13-14 μετατραπηκε σε κατακτηση του πρωτου σετ με σκορ 25-21. Παρα τα αρκετα χαμενα σερβις, η Χριστινα Τσιριγωνη στην αρχη του σετ και η Σοφια Ζιωρη στο τελος του ανελαβαν επιθετικα να 'βγαλουν τα καστανα απο τη φωτια'.
Σε καλη οργανωτικη βραδυα η Μαριλενα Νικου εδωσε την ευκαιρια στην Αλεξανδρα Νικητοπουλου να ριξει στο παρκε ολες τις διαθεσιμες αθλητριες της. Ξεχωριστη παρουσια η Αθηνα Λωλη με σωστες αμυνες και δυσκολο σερβις εβαλε το λιθαρακι της στο τελικο 25-14.
Ιδια εξελιξη και στο τριτο σετ. Η ταχεως εξελισσομενη Χρυσανθη Βασιλακη κυριαρχησε στο φιλε ταλαιπωροντας τις αντιπαλες κεντρικες και το σετ κατεληξε στα κοριτσια μας επισης με σκορ 25-14.
Μελανο σημειο του ηρεμου κατα τα αλλα αγωνα το αντιπαλο '2' -για ευνοητους λογους δεν την αναφερουμε ονομαστικα- που με υφος αθλητριας της Α1 δεν εχασε ευκαιρια να επιπληξει τις συμπαικτριες της και να αντιδρασει στις υποδειξεις του προπονητη της! Coach, χερακια ειδαμε οτι εχεις αρα μπορεις και να τραβηξεις και κανενα αυτακι. Στο τελος-τελος ο πελατης δεν εχει παντα δικιο!
Η συνθεση μας: Καλαντζη Λ.(c), Ηλιοπουλου Β., Ηλιοπουλου Χ.(L), Καλοειδα, Τσιλη, Λωλη, Κουσουλη, Ξενακη, Τσιριγωνη, Ζιωρη, Νικου, Βασιλακη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου