Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Επειγοντως το γηπεδο!

Ηρωικη θα μπορουσε να χαρακτηρισει κανεις την προσπαθεια της ομαδας των νεανιδων μας με αντιπαλο εκτος εδρας το Π.Α.Κ. Χαλανδριου. Ουσιαστικα εντελως απροπονητες κατα τη διαρκεια της εβδομαδας εφτασαν τον αγωνα μεχρι το tie-break, οποτε και οι δυναμεις τις εγκατελειψαν φυσιολογικα και αναμενομενα.
21-25 χασαμε το πρωτο σετ, παροτι προηγηθηκαμε μεχρι και με 9(!) ποντους διαφορα. 26-24 κερδισαμε το δευτερο μετα απο μεγαλη μαχη. 14-25 χασαμε το τριτο σετ για να ισοφαρισουμε ξανα στο τεταρτο με 25-19. Καπου εκει μειναμε απο καυσιμα και το σετ τελειωσε με 9-15 εις βαρος μας.
Πολυ καλο παιχνιδι εκανε για δευτερη φορα μεσα σε 18 ωρες η Σοφια Ζιωρη, αλλα οκτω σετ ηταν υπερβολικα βαρεια για την αθλητρια μας, οπως αλλωστε και για τα υπολοιπα κοριτσια της ομαδας μας, που πρακτικα στελεχωνουν και την ομαδα των νεανιδων και την ομαδα των κορασιδων του συλλογου μας.
Η συνθεση μας: (Νικητοπουλου), Καλαντζη Μ., Μανετακη, Καλαντζη Λ., Νικου, Τσιριγωνη, Ζιωρη, Κουσουλη, Ξενακη. Ηλιοπουλου Β., Τσιλη, Μηνου, Ηλιοπουλου Χ.(L)    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου