Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Μπορουσαμε και καλυτερα...

Εχουμε επαναλαβει απο αυτη τη θεση οτι υπαρχουν αντιπαλοι καλυτεροι, που δεν υπαρχει λογος να εφευρεις δικαιολογιες για να εξηγησεις την ηττα σου απο αυτους. Σε αυτες τις περιπτωσεις προσπαθεις να παρεις το καλυτερο δυνατο αποτελεσμα σαν ψυχολογικη περισσοτερο υποθηκη για τους επομενους αγωνες σου.
Σε μια τετοια κατασταση βρεθηκε η ομαδα των νεανιδων μας με αντιπαλο τον Παπαγου στο 'Σπυρος Λουης'. Το αρχικο ισορροπημενο 7-9 εγινε 8-15 με μια σειρα οριακων φασεων (φιλε και μεσα, μπαλες στις νεκρες γωνιες του γηπεδου) και απο κει και περα το σετ μετατραπηκε σε ενα κυνηγι χιμαιρων. Παρα την καλη μερα στην οποια βρεθηκε στην επιθεση η Μαρια Αδαμοπουλου και τις καλες υποδοχες των Κουσουλη και Χ. Ηλιοπουλου το πρωτο σετ εληξε με 16-25 υπερ των φιλοξενουμενων.
Αργη και στατικη εμφανιστηκε στη συνεχεια του παιχνιδιου η ομαδα μας. Μαλλον απογοητευμενες απο την εξελιξη του πρωτου σετ, οι νεανιδες μας κατεβασαν ταχυτητα με αποτελεσμα τα δυο επομενα σετ να καταληξουν ευκολοτερα στις αντιπαλους με 14-25 και 12-25 αντιστοιχα.
Η συνθεση μας: Καλαντζη Μ.(c), Κουσουλη, Αδαμοπουλου, Καλαντζη Λ., Ζιωρη, Παπαπαυλου, Ηλιοπουλου Χ.(L), Ξενακη, Νικου, Ηλιοπουλου Β., Μανετακη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου